>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Kulturella Ubud

En upplevelserik heldagsutflykt där du upplever något av det allra bästa som området kring Ubud har att erbjuda.

Höjdpunkter

Vattentemplet Tirta Empul

Kungagravarna vid Gunung Kawi

Risterrasserna vid Tegalagang

Bali Bird Park

 

Turbeskrivning

Efter en härlig frukost på hotellet åker du till det heliga vattentemplet Tirta Empul, som ligger mindre än en timme i bil norr om Ubud.

Templet är det nionde heligaste templet på Bali och har byggts runt en naturlig källa, vars kristallklara vatten anses vara det heligaste på Bali. Invånare från hela ön vallfärdar därför till templet för att delta i reningsceremonier.

För turister är det också möjligt att få lov att bada i det heliga vattnet inne i tempelkomplexet.

Därnäst går turen vidare till de fascinerande kungagravarna vid tempelkomplexet Gunung Kawi, som är ett av de äldsta på Bali och består av tio vackra tempel inhuggna i klippväggen. För att komma ner till templen och den heliga Pakerisan-floden, följer du trapporna förbi gröna risterrasser och genom den frodiga regnskogen.

Efter besöket vid Gunung Kawi åker du vidare till de berömda risterrasserna vid Tegalagang, som sägs vara några av de mest spektakulära på hela Bali.

Sedan äter du lunch på en mysig lokal restaurang, varpå du åker vidare till sista stoppet på utflykten – Bali Bird Park, som är en fantastiskt vacker park med frodig natur och tusentals tropiska fåglar.

Sen eftermiddag åker du tillbaka till hotellet i Ubud där resten av dagen ägnas åt valfria aktiviteter.

Pris per vuxen
670 SEK
Barn under 12 år
550 SEK