Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Jakt i Kruger nationalpark

Följ med på en etisk jakt med en professionell jägare i Kruger National Park i Sydafrika. Läs mer om jakt i Sydafrika här.

Jakt i Kruger nationalpark

Sydafrika

Följ med en professionell jägare på ett äventyr i Kruger National Park och skapa oförglömliga ögonblick. Du kommer att ha ett nära samarbete med jägaren, som kommer att skräddarsy jaktupplevelsen efter dina önskemål och drömmar om att utforska naturen, uppleva vilda djur och kanske till och med fälla några magnifika troféer.

Jakten äger rum på Lamai Safari Lodges privata område i Kruger National Park. Lamai Safari Lodge är engagerad i etisk jakt och ser till att de djur som skördas är i enlighet med en hållbar plan. Intäkterna från jakten bidrar också till livsmedelsförsörjningen under torrperioder och till naturvårdsinsatser för att skydda noshörningar och elefanter från tjuvskyttar.

Köttet från de dödade djuren används på lodgen och delas med lokal personal för att undvika avfall.

Din jaktupplevelse ger dig en unik chans att njuta av den hisnande naturen, de fantastiska vyerna och det inre lugn som kommer av att vara mitt i den vilda naturen.

Du kan boka jakten när du anländer till lodgen.

Priser

Pris per person (1:1)
4000 ZAR
Pris per person (1:2)
6000 ZAR
I priset ingår jaktavgift och hyra av vapen.
Fakta om Sydafrika
  • Pretoria
  • Engelska och afrikaans
  • Rand
  • 54,3 miljoner
  • 3°C - 28°C
  • Sommartid 0 timmar, vintertid +1 timme