Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Villa Kiva Resort

Välkommen till Paradis!

Vid Zanzibars vackra och relativt oförstörda nordöstkust hittar du Villa Kiva som ligger helt ut till kritvita sandstränder, vajande palmer och kristallklart vatten. Hotellet är ett charmigt och mysigt hotell för dig som vill ha lugn och ro. Här kan du läsa en bok på den stora trä terrassen med områdets bästa utsikt. Bada i poolen eller bara gå en tur på den kritvita sanden och bara njuta av lugnet.

Villa Kiva har en centralt placerad huvudbyggning där du hittar café, bar/lounge och uppehållsrum. Bredvid villan är det 13 dubbel rum i några charmerande byggningar i 2 våningar.

Alla rum har wi-fi, myggnät, safebox, aircondition, rymmliga badrum samt privat terrass eller balkong med utsikt till den frodiga trädgården.  

Villa Kivas frukostbuffé serveras med utsikt till den turkosblå indiska ocean. Lunchen serveras i hotellets Garden restaurant och bjuder på både lokala samt internationella rätter med flera olika rätter som spänner brett från pasta, frisk fångad fisk och skaldjur. Allt tillverkat med lokala råvaror.

Den vackra stranden vid Matemwe är den längsta på Zanzibar och här är det flera möjligheter för utflykter i området och det vare sig du drömmer om fredfyllda kajak turer eller båt och snorkel turer i det omkring liggande korallrev. Här kan du uppleva det imponerande färgrika liv under havsytan som bland annat inkluderar sköldpaddor, delfiner och många färgglada fiskar.

Villa Kiva är alltså det perfekta val för dig som vill uppleva paradiset på jorden med möjlighet för att både slappa och uppleva något.