>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Villa Kiva Resort

Välkommen till paradiset!

Villa Kiva ligger på Zanzibars vackra och relativt orörda nordostkust med kritvita sandstränder, vajande palmer och kristallklart vatten och är den perfekta platsen för dig som önskar lugn och ro.

På Villa Kiva bor du i ett av hotellets 13 dubbelrum, som ligger i charmiga tvåvåningsbungalows placerade runt om en huvudbyggnad med café/bar och lounge med sittgrupp.

Alla rum har takfläkt, wifi, myggnät, säkerhetsskåp, luftkonditionering, stort badrum och en privat terrass eller balkong med utsikt mot den frodiga trädgården.

Vill Kivas härliga frukostbuffé dukas upp med utsikt över den turkosblå Indiska oceanen, medan hotellets trädgårdsrestaurang erbjuder läckra lokala, internationella och italienska rätter, allt från olika former av pasta och soppa till nyfångad fisk och skaldjur – allt tillagat med lokala ingredienser.

Den vackra stranden, Matemwe, är Zanzibars längsta och det finns många utflyktsmöjligheter i området – till exempel rofyllda turer i kajak, eller båt- och snorkelturer till korallrevet, där du kan uppleva det imponerande och färgstrålande livet under havsytan. Här finns bland annat sköldpaddor, clownfiskar och delfiner.

Villa Kiva är helt enkelt det perfekta boendet för dig som vill uppleva paradiset på jorden med möjlighet för både avslappning och äventyr.