Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
Från: 19 495 SEK
14 dagar
Inkl. flyg
Få en offert Gratis och icke bindande

Ö-hoppning: Koh Lanta och Phi Phi

Upptäck några av Andamanhavets vackraste pärlor på denna ö-hop till orörda Koh Lanta och paradisiska Phi Phi.

 

På den här resan får du uppleva något av det bästa som södra Thailand har att erbjuda, med underbara sandstränder, kristallklart vatten, fantastisk snorkling och dykning, frodig natur, spännande kultur, massor av aktiviteter och en mysig ö-atmosfär.

 

Med denna öhop kan du uppleva Thailand på egen hand i din egen takt. Vi har tagit hand om allt det praktiska, så allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av din semester.

 

Om du vill finns det gott om spännande utflykter och aktiviteter som kan bokas hemifrån eller på plats, och om du föredrar långa, lata dagar vid stranden utan några planer finns det gott om alternativ för det också.

 

Resan börjar och slutar med en natt på Nai Yang-stranden nära Phukets flygplats, vilket gör att transporten till och från flygplatsen blir minimal och man slipper stressen med ett pressat schema.

 

Höjdpunkter

 • 5 nätter på Koh Lanta
 • 4 nätter på Phi Phi
 • 2 nätter i Phuket (vid ankomst och avresa)
 • Upplev Thailand på egen hand
 • Fantastisk snorkling
 • Många alternativ för utflykter
 • Privat, engelsktalande chaufför

 

Om du har andra önskemål för din resa, t.ex. fler/färre nätter eller annat boende, vänligen kontakta oss på tel. 010-750 24 72 eller på info@flamingotours.se. Vi hjälper dig gärna att skapa ett skräddarsytt program som uppfyller dina drömmar och önskemål.

Vi rekommenderar speciellt denna ö-hoppning under perioden november till april, då vädret vanligtvis är varmt och relativt torrt i på Thailands västkust. Resan är därför perfekt om du drömmer om en varm vintersemester i Thailand.

Om du är ute efter en sommarsemester i Thailand rekommenderar vi istället rundresan "Ö-hoppning: Koh Samui, Koh Tao och Koh Phangan".

Thailand

Dagsprogram för resan

Dag 1:

Avresa från Sverige

Låt äventyret börja!

Du reser från Sverige till Phuket med mellanlandning(ar) på vägen. Luta dig tillbaka och njut av resan – och se fram emot allt spännande som väntar dig när du kommer till Thailand.

Dag 2:

Välkommen till Thailand

Du anländer till Phuket efter en förhoppningsvis behaglig resa och möts av din privatchaufför som kör dig direkt till ditt hotell i Nai Yang på nordvästra sidan av Phuket, ca 10 minuters bilresa från flygplatsen.

Detta garanterar en mjuk landning med minimal transport efter flygningen, och beroende på när du landar kan du tillbringa dagen vid den härliga poolen eller den fridfulla Nai Yang-stranden, där det finns sol, sand och vatten så långt ögat kan se.

Phuket är känt som ett av Thailands mest populära semestermål, vilket kan avskräcka många, men det finns gott om lugna och autentiska områden på den populära semesterön, och Nai Yang är ett av dem. Långt från det hektiska nattlivet och folkmassorna är området perfekt för strandliv och avkoppling, med härlig mjuk sand, bra hotell, ett fint urval av restauranger och butiker och underbara solnedgångar.

Inkluderat hotell
Nai Yang Beach Resort & Spa 4
Hotelluppgraderingar
Dewa Phuket Resort & Villas 5
Tilläggsturer
3 nätter i Bangkok
Dag 3:

Turen går till Koh Lanta

Efter en god natts sömn är det dags att resa vidare till lugna Koh Lanta – en underbar, orörd paradisö som ligger i Andamansjön söder om Krabi. En av Thailands mindre kända pärlor, ön är känt för sin avslappnade atmosfär, kilometerlånga sandstränder och frodiga regnskogar.

Efter utcheckning hämtas du på hotellet och körs till färjehamnen, varifrån du seglar vidare till Koh Lanta. Längs vägen har du gott om tid att njuta av den fantastiska utsikten över små öar och fascinerande kalkstensklippor.

Vid ankomsten till Koh Lanta blir du upphämtad av en chaufför som kör dig till det mysiga hotellet där du ska bo de närmaste dagarna.

Inkluderat hotell
Anda Lanta Resort 3
Frukost
Hotelluppgraderingar
Lanta Casa Blanca 4
Nirvana Beach Resort & Spa 4
Dag 4-7:

Orörda Koh Lanta

Koh Lanta är en relativt stor ö och ett fantastiskt resmål för alla som drömmer om lugn och ro, orörda sandstränder och en underbar, avslappnad atmosfär.

Längs västkusten ligger de idylliska vikarna och vackra sandstränderna på rad. Som utgångspunkt bor du på den fridfulla, södra delen av ön, där det finns flera underbara sandstränder med kristallklart vatten.

Här kan du se fram emot långa, lata dagar på stranden med uppfriskande dopp i havet och poolen, samt underbara middagar på de små, mysiga restaurangerna. Om du vill ha mer liv och rörelse kan du taen tuktuk eller songtaew till någon av de lite större städerna längre norrut, där det finns ett större utbud av restauranger, marknader och småbutiker.

Vill du se ännu mer av den vackra paradisön finns det en mängd aktivitetsmöjligheter. Du kan till exempel besöka närliggande småöar, ta en matlagningskurs, paddla kajak genom mangroveskogen eller åka på en snorklingstur och uppleva det färgstarka livet under havets yta. På Koh Lanta hittar du också några av Thailands bästa dykplatser, där du kan uppleva dramatiska undervattensklippor, färgglada koraller och massor av tropiska fiskar.

Inkluderat hotell
Anda Lanta Resort 3
Frukost
Hotelluppgraderingar
Lanta Casa Blanca 4
Nirvana Beach Resort & Spa 4
Tilläggsturer
Snorklingsutflykt till Koh Ha och Koh Rok
Koh Lantas gamla stad och mangrovepromenad
Ö-hop till nationalparken Mu Ko Lanta
Matlagningskurser på Koh Lanta
Kajakpaddling på Koh Lanta
Dag 8:

Resan går till Phi Phi-öarna

Efter några härliga dagar på Koh Lanta är det dags att resa vidare till Phi Phi-öarna som blev världsberömda efter filmen "The Beach" med Leonardo DiCaprio.

Du hämtas på hotellet och körs till hamnen, varifrån du tar färjan till huvudön Phi Phi Don. Här blir du hämtad med bil eller båt för transfer vidare till ditt hotell, beroende på var på ön du ska bo. Resten av dagen på egen hand.

Inkluderat hotell
Phi Phi Holiday Resort 4
Frukost
Hotelluppgraderingar
SAii Phi Phi Island Village 4
Dag 9-11:

Avkoppling i paradiset

Phi Phi är känt för sina kritvita sandstränder, frodig natur och kristallklart vatten. Ön är också känd för sitt vilda nattliv, som framför allt backpackers tycker om, men som tur är finns det även flera lugna områden för dig som om du föredrar det.

I huvudstaden Tonsai finns det ett brett utbud av restauranger och butiker på båda sidor om hamnen, medan nattlivet i första hand finns på den östra sidan av hamnen. Den norra delen av ön är betydligt mer isolerad och här är utbudet av matställen ofta begränsat till de som finns på hotellen.

Runt hela ön hittar du underbara sandstränder, idylliska vikar, vacker natur och fascinerande liv under vattenytan med färgglada koraller och tropiska fiskar. Här garanteras massor av ö-stämning och perfekta möjligheter för att komma ner i varv.

Inkluderat hotell
Phi Phi Holiday Resort 4
Frukost
Hotelluppgraderingar
SAii Phi Phi Island Village 4
Tilläggsturer
Utflykt till Maya Bay och lokala öar
Solnedgångskryssning med Longtail-båt
Vandringstur på Phi Phi-öarna
Dag 12:

Vidare till Phuket

Idag är det dags att lämna det intima öparadiset Phi Phi och resa tillbaka till Nai Yang på Phuket.

Du hämtas på ditt hotell och körs eller färjas till färjehamnen för vidare färd till Phuket. Vid ankomsten är din chaufför redo att köra dig till ditt hotell, där du har resten av dagen till förfogande.

Här har du möjlighet att koppla av vid poolen, njuta av stranden och kanske göra några sista minuters souvenirshopping innan du återvänder till Sverige i morgon.

Inkluderat hotell
Nai Yang Beach Resort & Spa 4
Frukost
Hotelluppgraderingar
Dewa Phuket Resort & Villas 5
Dag 13:

Hemresan börjar

Det är dags att ta farväl av Thailand efter en underbar och upplevelserik resa.

Du äter frukost på hotellet och körs till flygplatsen i god tid före avgång. Med dig hem i bagaget har du förhoppningsvis massor av goda minnen från en fantastisk öhoppning i Andamansjön.

Beroende på flygtider och tidsskillnad kan du landa i Sverige redan samma kväll.

 

 

Inkluderat hotell
Frukost
Tilläggsturer
3 nätter i Bangkok
Dag 14:

Ankomst till Sverige

Välkommen hem från en fantastisk resa!

Vad ingår i resan?

I priset ingår

 • 11 nätter i Thailand
 • Flyg och inkvartering som beskrivet i programmet
 • Alla transfers som beskrivet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrivet i dagsprogrammet
 • Resan genomförs vid minst 2 deltagare
 • Dubbelrum vid 2 personer, trippelrum vid 3 personer
 • Täckt av Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Personliga utgifter, drycker och dricks
 • Måltider utöver de som beskrivs i programmet
 • Tillköp av extra utflykter
 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkelrumstillägg
M
T
O
T
F
L
S
 • Stockholm
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
 • Köpenhamn
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
 • Göteborg
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
Gratis, ej bindande och snabbt!

Andra resor till Thailand