>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
Från 22 995 SEK
18 dagar
Inkl. flyg
Få en offert Gratis och icke bindande

Ö-hoppning: Phuket, Koh Lanta, Krabi och Phi Phi

Upplev några av Andamansjöns vackraste pärlor på denna ö-hop, där du besöker populära Phuket, orörda Koh Lanta, frodiga Krabi och paradisiska Phi Phi.

 

På denna resa får du uppleva något av det bästa som Thailand har att erbjuda med underbara sandstränder, kristallklart vatten, fantastisk snorkling och dykning, frodig natur, spännande kultur, massor av aktivitetsmöjligheter och en mysig ö-atmosfär.

 

Denna ö-hoppning ger dig möjligheten att uppleva Thailand på egen hand. Vi har tagit hand om allt praktiskt, så det är bara att luta sig tillbaka och njuta av semestern.

 

Om du vill kan du boka spännande utflykter och aktiviteter hemifrån och om du föredrar långa lata dagar på stranden helt utan planer så finns det också gott om möjlighet för det.

 

Höjdpunkter

 • 5 nätter i Phuket
 • 4 nätter på Koh Lanta
 • 4 nätter i Krabi
 • 2 nätter på Phi Phi
 • Upplev Thailand på egen hand
 • Fantastisk snorkling
 • Möjlighet för utflykter
 • Privat, engelsktalande chaufför

 

Har du andra önskemål till programmet, som t.ex. andra hotell, extra turer/utflykter eller annat antal nätter?
Skriv till oss – vi skräddarsyr gärna ditt program.

Vi rekommenderar speciellt denna ö-hoppning under perioden november till april, då vädret vanligtvis är varmt och relativt torrt i på Thailands västkust. Resan är därför perfekt om du drömmer om en varm vintersemester i Thailand.

Thailand

Dagsprogram för resan

Dag 1:

Avresa från Sverige

Låt äventyret börja!
 
Du reser från Danmark till Phuket med mellanlandning på vägen. Luta dig tillbaka och njut av resan – och se fram emot allt spännande som väntar dig när du kommer till Thailand.
Dag 2:

Välkommen till Thailand

Du kommer till Phuket efter en förhoppningsvis trevlig resa och möts av din privata chaufför som kör dig direkt till ditt hotell där du checkar in och har resten av dagen på egen hand.
 
Beroende på vilken tid du anländer kan du koppla av på hotellet, utforska området eller helt enkelt gå och lägga dig redo för nästa morgons äventyr.
Ingår
Centara Kata Resort Phuket 4
Tillköp/uppgradering
Katathani Phuket Beach Resort 4
Dag 3-5:

Phuket på egen hand

Phuket är ett bra ställe att börja ditt Thailand äventyr på. Ön är Thailands största och ligger i Andamansjön omgiven av idylliska holmar och dramatiska kalkstensklippor. Här får du en härlig kombination av vackra sandstränder, turkosblått vatten, äventyrlig snorkling och dykning, frodiga mangrove- och regnskogar, bra shoppingmöjligheter, ett brett utbud av matställen och gott om aktivitetsmöjligheter.
 
Du bor i populära Kata, som är vårt favoritområde i Phuket. Kata Beach är en av Phukets vackraste och mest barnvänliga stränder, och vattnet här är vanligtvis lugnt under högsäsong från november till maj. Omvänt, under lågsäsong finns det goda möjligheter till surfing.
 
I Kata finns en mängd restauranger, gatukök, massagekliniker, skräddare och butiker. Stämningen är avslappnad och du kan enkelt röra dig på egen hand.
 
Behöver lite mer göras finns det gott om möjligheter till aktiviteter på Phuket. Du kan till exempel prova på ziplining, uppleva elefanter, besöka Phukets gamla stadsdel och utforska de charmiga gamla gatorna eller ta en båt till ön James Bond eller Similanöarna, kända som en av de bästa dykplatserna i världen.
Ingår
Centara Kata Resort Phuket 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
Katathani Phuket Beach Resort 4
Dag 6:

Resan går till Koh Lanta

Efter några härliga dagar i Phuket är det dags att resa vidare till lugna Koh Lanta – en underbar, oförstörd paradisö som ligger i Andamansjön söder om Krabi. En av Thailands mindre kända pärlor, ön är känd för sin avslappnade atmosfär, milslånga sandstränder och frodiga regnskogar.
 
Efter utcheckning hämtas du på hotellet och körs till färjehamnen, varifrån du seglar vidare till Koh Lanta. Längs vägen har du gott om tid att njuta av den formidabla utsikten över små öar och fascinerande kalkstensklippor.
 
Vid ankomsten till Koh Lanta blir du upphämtad av en chaufför som kör dig till det mysiga hotellet där du ska bo de närmaste dagarna.
Ingår
Anda Lanta Resort 3
Frukost
Tillköp/uppgradering
Nirvana Beach Resort & Spa 3
Dag 7-9:

Orörda Koh Lanta

Koh Lanta är en relativt stor ö och ett fantastiskt resmål för alla som drömmer om lugn och ro, orörda sandstränder och en underbar, avslappnad atmosfär.
 
Längs västkusten finns idylliska vikar och vackra sandstränder som pärlor på ett snöre. Som utgångspunkt bor du på den fridfulla, södra delen av ön, där det finns flera underbara sandstränder med kristallklart vatten.
 
Se fram emot långa, lata dagar på stranden med uppfriskande dopp i havet och poolen, samt läckra middagar i de små mysiga restaurangerna. Om det är lite mer på gång kan du ta en tuktuk eller songtaew till någon av de lite större städerna längre norrut med ett större utbud av restauranger, marknader och småbutiker.
 
Vill du uppleva ännu mer av den vackra paradisön finns det en mängd aktivitetsmöjligheter. Du kan till exempel besöka närliggande små öar, ta en matlagningskurs, paddla kajak genom mangroveskogen eller åka på en snorklingstur och uppleva det färgstarka livet under havets yta. På Koh Lanta hittar du också några av Thailands bästa dykplatser, där du kan uppleva dramatiska undervattensklippor, färgglada koraller och massor av tropiska fiskar.
Ingår
Anda Lanta Resort 3
Frukost
Tillköp/uppgradering
Nirvana Beach Resort & Spa 3
Dag 10:

Välkommen till Krabi

Du äter frukost på hotellet för att sedan köras till färjehamnen, varifrån du seglar vidare till Krabi – ett tropiskt paradis känt för sina underbara sandstränder, färgglada korallrev, storslagna natur och en mängd aktivitetsmöjligheter.
 
När du väl anländer till Krabi har du resten av dagen på egen hand för att utforska området eller bara koppla av på det härliga hotellet.
Ingår
Centara Ao Nang Beach Resort 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
The Pavilions Anana 5
Dag 11-13:

Underbara Krabi

Se fram emot tre hela dagar i Krabi, där du kan göra precis vad du vill.
 
Gillar du båtturer, kajakpaddling, snorkling, tempel, frodiga mangroveskogar eller att koppla av på de vackra, ljusa sandstränderna? Krabi har något för alla – både barnfamiljer och de som reser utan barn.
 
Du bor i mysiga Ao Nang, som är vårt favoritområde i Krabi. Den långa, ljusa sandstranden, tillsammans med det kristallklara vattnet och de dramatiska kalkstensklipporna, är utan tvekan huvudattraktionerna, och längs den trevliga strandpromenaden, där du enkelt kan röra dig på egen hand, finns en mängd butiker, skräddare, restauranger och barer.
 
Härifrån kan du även enkelt åka på en dagsutflykt till populära Railey Beach, som ligger ca. 1 km söder om Ao Nang, eller ta en longtailbåt till de omgivande öarna, som erbjuder underbara paradisstränder och spektakulära snorklings- och dykmöjligheter.
Ingår
Centara Ao Nang Beach Resort 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
The Pavilions Anana 5
Dag 14:

Resan går till Phi Phi-öarna

Efter några härliga dagar i Krabi är det dags att resa vidare till Phi Phi-öarna som blev världsberömda efter filmen "The Beach" med Leonardo DiCaprio.
 
Du hämtas på hotellet och körs till hamnen, varifrån du tar färjan till huvudön Phi Phi Don. Härifrån kör eller seglar du vidare till ditt hotell, beroende på var på ön du ska bo, och har resten av dagen på egen hand.
Ingår
Phi Phi CoCo Beach Resort 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
SAii Phi Phi Island Village 4
Dag 15:

Avkoppling i paradis

Phi Phi är känt för sina kritvita sandstränder, frodig natur och kristallklart vatten. Ön är också känd för sitt vilda nattliv, som framför allt backpackers tycker om, men som tur är finns det gott om lugnare områden om du föredrar det.

 
I huvudstaden Tonsai finns det ett brett utbud av restauranger och butiker på båda sidor om hamnen, medan nattlivet i första hand finns på den östra sidan av hamnen. Den norra delen av ön är betydligt mer isolerad och här är utbudet av matställen ofta begränsat till de som finns på hotellen.
 
Hela vägen runt ön hittar du underbara sandstränder, idylliska vikar, vacker natur och fascinerande undervattensliv med färgglada koraller och tropiska fiskar. Här garanteras massor av ö-atmosfär och gott om möjligheter att komma ner i redskap.
Ingår
Phi Phi CoCo Beach Resort 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
SAii Phi Phi Island Village 4
Dag 16:

Tillbaka till Phuket

Idag är det dags att lämna det intima paradisö och resa tillbaka till Phuket. Du hämtas på hotellet och körs eller seglas till färjehamnen, varifrån du seglar vidare till Phuket. Vid ankomst står chauffören redo att köra dig vidare till hotellet där du har resten av dagen på egen hand.
 
Här kan du njuta av solens sista strålar, ta det sista doppet i havet eller poolen, göra den sista shoppingen eller kanske hämta de skräddarsydda kläderna du beställde i början av resan.
Ingår
Centara Kata Resort Phuket 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
Katathani Phuket Beach Resort 4
Dag 17:

Hemresan börjar

Det är dags att ta farväl av Thailand efter en underbar och upplevelserik resa.
 
Du äter frukost på hotellet och körs till flygplatsen i god tid före avgång. Med dig har du förhoppningsvis massor av goda minnen från en fantastisk öhoppning i Andamansjön.
 
Om du reser tidigt från Phuket kan det hända att du länder i Sverige redan samma kväll.
Ingår
Frukost
Dag 18:

Ankomst till Sverige

Välkommen hem från en fantastisk resa!

Vad ingår i resan?

I priset ingår

 • 15 nätter i Thailand
 • Flyg och inkvartering som beskrivet i programmet
 • Alla transfers som beskrivet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrivet i dagsprogrammet
 • Avgift till resegarantifonden
 • Resan genomförs vid minst 2 deltagare
 • Dubbelrum vid 2 personer, trippelrum vid 3 personer

I priset ingår inte

 • Personliga utgifter, drycker och dricks
 • Måltider utöver de som beskrivs i programmet
 • Tillköp av extra utflykter
 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkelrumstillägg
M
T
O
T
F
L
S
 • Stockholm
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
 • Köpenhamn
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
 • Göteborg
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
Gratis, ej bindande och snabbt!