Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Zanzibar Magic Boutique Hotel

Med en ensastående placering direkt vid den vackra Matemwe sandstrand på Zanzibars nordöstkust är Zanzibar Magic Boutiqe Hotel en fantastisk bas för en avslappnande semester på denna paradisö.

 

Den kritvita stranden och det kristallklara vatten samt den mysiga poolen inbjuder till avslappning. Om du vill utforska havets färgrika koraller och fiskar under havsytan, är det massor av möjligheter för det här. Du kan även hyra cyklar och cykla runt i närområdet.  

 

Byggningarna är uppförda i autentiska byggmaterialer och är inspirerade av den traditionsrika afrikanska arkitektur och uppförd i de naturligt förekommande byggmaterialer som mnige-trä och torkade palmblad.

 

I hotellets restaurant, som ligger direkt ut till den vackra sandstrand, lagar kocken välsmakande rätter av lokala råvaraor och goda kryddor som Zanzibar är känt för. I baren kan du släcka törsten med färskpressade juicer, kaffe, vin, öl och fantastiska cocktails. Ovanpå restauranten hittar du en avslappnad stämning och en god plats att äta, med  utsikt över havet och Mnemba Island och den palmklädda strand.

 

Alla rum på Zanzibar Magic Boutique Hotel har egen träterass, sköna och behagliga dubbel – eller enkeltsängar med myggnät, privat safe-box, wi-fi, ett mindre konsolbord med stolar samt fina och rymmliga badrum med gratis toalettartiklar.

 

Hotellet önskar att vara ett Eco Friendly hotell och önskar att passa på miljön så mycket som möjlgt. Det betyder att hotellet inte har AC på rummen utan endast tak- och golvfläktar, men med luften från havet och fläktarna kan du kylas ner och få en behaglig nattsöm.

 

Drömmer du om en charmerande kombination av lyx och auteticitet, är Zanzibar Magic Boutiqu hotell perfekt för dig.