>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
Från 19 495 SEK
14 dagar
Inkl. flyg
Få en offert Gratis och icke bindande

Bali med barn

Bali är ett fantastiskt resmål när du reser med barn. Avstånden är överkomliga, det finns gott om barnvänliga hotell med pool och så älskar balineserna barn.

 

Det finns också massor med upplevelser för både barn och vuxna – från exotisk natur, frodiga risfält och majestätiska vulkaner till magiska tempel, spännande kultur och vackra sandstränder.

 

Er privata chaufför och guide ser till att ni får uppleva några av Balis mest fantastiska höjdpunkter. Upplev bland annat öns kulturella centrum Ubud med sin berömda apskog, vilda delfiner och vulkanstränder i Lovina, Bali Nationalpark och de härliga stränderna vid Sanur på södra Bali.

 

På rundresan finns det flera fridagar inlagda där ni själva bestämmer om ni vill lägga till fler utflykter eller bara slappna av. På så sätt kan ni själva anpassa resan till just eran familj.

 

Höjdpunkter

 • 7 nätter på rundresa på Bali med privat chaufför/guide
 • 4 nätter på badsemester i Sanur
 • Upplev Ubud, Lovina och Pemuteran
 • Många utflykter ingår
 • Flera dagar på egen hand
 • Pool på alla hotell
Bali

Dagsprogram för resan

Dag 1:

Utresa från Sverige

I dag börjar ditt Bali-äventyr med att du stiger ombord på flyget och sätter kurs mot Bali.

Luta dig tillbaka och njut av att vara på väg, så du är pigg och utvilad när du kommer fram till Bali i morgon.

Dag 2:

Välkommen till Bali

Efter en flygresa som förhoppningsvis varit behaglig, landar du på Ngurah Rai International Airport på Bali. Här står din engelsktalande chaufför redo för att hälsa dig välkommen och köra dig till Ubud, där du ska tillbringa första delen av din semester.

Framme i Ubud checkar du in på det charmiga hotellet och har resten av dagen på egen hand.

Ta ett dopp i poolen, gå på upptäcktsfärd i Ubud eller vila på rummet och få en god natts sömn, så du är redo att uppleva fantastiska Ubud de kommande dagarna.

Ingår
Taman Harum Cottages 3
Tillköp/uppgradering
Amatara Royal Ganesha 4
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 3:

Ubud på egen hand

Dagen i dag är på egen hand i Ubud. Den berömda småstaden är Balis kulturella och konstnärliga centrum och erbjuder en lång rad upplevelser, som endera kan utforskas på egen hand eller med en guide.

Besök till exempel den heliga apskogen, Monkey Forest, besök en marknad, promenera genom Ubuds centrum eller besök de lokala hantverkarna och upplev deras imponerande arbete.

Vi rekommenderar dessutom alla våra gäster att följa med på en guidad cykeltur i den vackra naturen omkring Ubud – ett alldeles fantastiskt sätt att uppleva ”det äkta Bali” med små byar, hindutempel och frodiga risfält. Läs mer om den trevliga cykelturen här.

Ingår
Taman Harum Cottages 3
Frukost
Tillköp/uppgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Amatara Royal Ganesha 4
Forsränning vid Ubud
Mason Elephant Park
Bali Zoo
Cykeltur i Ubud
Dag 4:

Vattentemplet Tirta Empul och Bali Bird Park

Efter en härlig hotellfrukost åker du till det heliga vattentemplet Tirta Empul, som ligger knappt en timmes åktur från Ubud.  

Templet är det nionde mest heliga templet på Bali och är byggt kring en naturlig källa, vars kristallklara vatten betraktas som det allra heligaste på hela ön. Invånare från hela Bali vallfärdar därför till templet för att utföra reningsceremonier. Turister får också lov att bada i det heliga vattnet inne i tempelkomplexet.

Efter besöket vid vattentemplet går färden vidare till en trevlig lokal restaurang för lunch, innan resan fortsätter till Bali Bird Park.

Bali Bird Park är en fantastiskt vacker park med frodig natur och tusentals tropiska fåglar. Parken spelar en viktig roll för bevarandet av hotade djur i Indonesien och är hemvist för bland annat mer än 40 hotade indonesiska fågelarter. Parken har också en 4D-biograf, en reptilpark, en lekplats, en butik och olika shower och matningar.– en härlig upplevelse för hela familjen.

Mot eftermiddagens slut åker du tillbaka till hotellet i Ubud, där resten av dagen är på egen hand.

Ingår
Taman Harum Cottages 3
Frukost + lunch
Tillköp/uppgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Amatara Royal Ganesha 4
Dag 5:

Ubud på egen hand

I dag har du ännu en dag på egen hand i Ubud, där du kan ta det lugnt vid poolen, gå på upptäcktsfärd eller lägga till en spännande utflykt för egen räkning.

Du kan till exempel ge dig iväg på forsränning nerför den heliga Ayung-floden, besöka den världsberömda elefantparken i byn Taro, där du kan få närkontakt med de majestätiska elefanterna, eller göra en utflykt till barnvänliga Bali Zoo, där du kan uppleva fler än 350 olika arter.

Läs mer om möjliga utflykter i Ubud under Tillköp/uppgradering.

 

Ingår
Taman Harum Cottages 3
Frukost
Tillköp/uppgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Amatara Royal Ganesha 4
Forsränning vid Ubud
Mason Elephant Park
Bali Zoo
Cykeltur i Ubud
Dag 6:

Upplevelser i hjärtat av Bali

Efter frukosten hämtas du av din guide som tar dig med på en spännande tur genom centrala Bali mot Lovina i norr. Första anhalten på resan är Bedugul Traditional Market, som är känd för sina många försäljare med snacks, grönsaker och tropiska frukter. Det finns även möjlighet att köpa fina souvenirer att ta med hem.

Därefter går turen vidare till Ulun Danu-templet, som är ett av de mest kända templen på Bali. Templet ligger på Lake Beratans västra strand, men det ser ut som att det svävar i luften över sjön – en mycket fascinerande syn.

Sista anhalten före Lovina är det spektakulär Git Git-vattenfallet, som med sina 40 meter är Balis högsta vattenfall. Vattenfallet ligger i vacker, frodig natur och beskrivs ofta som ett av det vackraste på hela ön.

Resan går sedan vidare till Lovina, där du checkar in på hotellet och har resten av dagen på egen hand.

Ingår
Bali Taman Beach Resort and Spa 4
Frukost
Dag 7:

Delfiner och aptempel

Om du är morgonpigg, kan du lägga till en tidig morgonutflykt för att uppleva de vilda delfinerna som lever utanför Lovinas kust. Detta brukar vara en fantastisk upplevelse både för barn och vuxna. Läs mer om utflykten här.  

Du äter frukost på hotellet och blir sedan upphämtad av chauffören som kör dig till Pemuteran, där du ska övernatta. På vägen besöker du Pulaki-templet där du har möjlighet för att uppleva de nyfikna aporna. Templet är ett av flera havstempel som ligger längs Balis kust för att skydda ön.

Framme i Pemuteran, som ligger vid Bali Nationalpark, checkar du in på det charmiga hotellet och har resten av dagen på egen hand.

Ingår
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
Mimpi Resort Menjangan 4
Delfinsafari vid Lovina
Dag 8:

Pemuteran på egen hand

Dagen i dag är på egen hand i Pemuteran med gott om tid för att vila, njuta av poolområdet eller gå på upptäcktsfärd i området.  

Du kan också lägga till en rad olika utflykter, om du vill uppleva ännu mera. Du kan till exempel följa med på en trevlig vandring i Bali Nationalpark eller åka på en snorkeltur till de världsberömda korallreven vid Menjangan Island.

Läs mer om möjliga utflykter under Tillköp/uppgradering.

Ingår
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
Mimpi Resort Menjangan 4
Vandring i Bali Nationalpark
Snorkling vid Menjangan Island
Heldagsutflykt: Vandring och snorkling
Dag 9:

Turen går till stränderna i söder

Du äter frukost på hotellet och sedan går färden vidare mot den södra delen av Bali. Längs vägen kan du njuta av den vackra naturen och de små byar du passerar. Du kommer också att passera risterrasserna vid Belimbing, som är kända som några av de vackraste på hela ön.

Ungefär halvvägs kan du se fram emot ett besök vid fantastiska Bali Butterfly Park, där du kan uppleva tusentals färgglada fjärilar – en fin upplevelse för både vuxna och barn.

Sedan går färden vidare till den mysiga och charmiga badorten Sanur.

Den långa gyllene sandstranden i Sanur är en av Balis mest populära och vanligtvis är vattnet lugnare här än på resten av ön, och samtidigt finns det gott om restauranger, butiker, tempel och marknader i området, vilket gör Sanur till en populär destination bland både vuxna och barn.

Ingår
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
Puri Santrian 4
Dag 10-12:

Badsemester i Sanur

Frukost på hotellet ingår och dagarna är på egen hand, så du har gott om tid att njuta av solstrålarna, den gyllene sanden och det vackra havet.

Du kan även välja att ta det lugnt vid den härliga poolen på hotellet eller kanske vila i skuggan med god bok.

Om du hellre vill aktivera dig finns det en lång rad olika vattensporter du kan prova på vid stranden, liksom båtutflykter med snorkling och dykning.

I närområdet finns också flera restauranger, caféer, butiker och marknader, där du bland annat kan köpa lokalt hantverk.

Sanur har allt du kan önska på en skön badsemester på Bali.

Det är möjligt att förlänga badresan, endera på samma ställe eller med en vistelse på till exempel Giliöarna.

Ingår
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
Puri Santrian 4
Dag 13:

Hemresan börjar

Semestern går mot sitt slut och det är dags att säga farväl till Bali efter en underbar badsemester i Tanjung Benoa. 

Efter frukost hämtas du på hotellet för att åka till flygplatsen. Nu stundar den långa hemresan, med gott om tid att smälta de många intrycken från resan.

Beroende på flygtider kan du landa i Sverige redan samma kväll.

Ingår
Frukost
Dag 14:

Välkommen hem!

Du landar återigen i Sverige med massor av goda reseminnen från Bali med dig hem i bagaget.

Välkommen hem!

Vad ingår i resan?

I priset ingår

 • 7 nätters rundresa på Bali med frukost
 • 4 nätter på badsemester med frukost
 • Flyg och logi som beskrivet i dagsprogrammet
 • Alla transfers som beskrivet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrivet i dagsprogrammet
 • Privat bil med engelsktalande chaufför/guide
 • Avgift till resegarantifonden
 • Resan genomförs vid minst 2 deltagare
 • Dubbelrum vid 2 personer, trippelrum vid 3 personer

I priset ingår inte

 • Personliga utgifter, drycker och dricks
 • Köp av extra utflykter
 • Måltider utöver de som beskrivs i programmet
 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkelrumstillägg
M
T
O
T
F
L
S
 • Stockholm
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
 • Köpenhamn
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
 • Göteborg
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
Gratis, ej bindande och snabbt!

Andra resor till Bali

 • 3 nätter i Ubud med frukost
 • 5 nätters badsemester i Sanur med frukost
 • Privat, engelsktalande chaufför
 • Upplev Bali på egen hand
 • Möjlighet för utflykter
 • Avslappnande badsemester
Ingår i priset
 • 11 dagar
 • Inklusive flygbiljetter
 • Bagage ingår
 • Inklusive transfer och guide
 • Måltider enligt beskrivning i programmet
Pris pr. pers. från
16 495 SEK
Läs mer
 • 13 nätter på Bali med frukost
 • Privat, engelsktalande chaufför på rundresan
 • Ubud, Candidasa och Pemuteran
 • Upplev vilda delfiner i Lovina
 • Många utflykter och entréavgifter ingår
 • Avkopplande badsemester i Sanur
Ingår i priset
 • 16 dagar
 • Inklusive flygbiljetter
 • Bagage ingår
 • Inklusive transfer och guide
 • Måltider enligt beskrivning i programmet
Pris pr. pers. från
20 995 SEK
Läs mer