Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
Från: 22 495 SEK
14 dagar
Inkl. flyg
Få en offert Gratis och icke bindande

Bali med barn

Bali är ett fantastiskt resmål när du reser med barn. Avstånden är överkomliga, det finns gott om barnvänliga hotell med pool och familjerum, och så älskar balineserna barn.

 

Det finns också massor med upplevelser för både barn och vuxna – från exotisk natur, frodiga risfält och vackra vattenfall till magiska tempel, majestätiska elefanter och långa, långgrunda sandstränder.

 

På den här resan till Bali med barn ingår några av de mest barnvänliga upplevelserna och massor av lediga dagar så du kan välja mellan avkoppling vid poolen eller stranden och att utforska ön på egen hand eller åka på spännande utflykter.

 

Alla transfers och utflykter sker med privat chaufför/guide, så ni resa i er egen egen takt och utan att ta hänsyn till andra.

 

Höjdpunkter

 • 4 nätter i Ubud
 • 4 nätter på Nusa Lembongan
 • 3 nätter i Sanur
 • Barnvänliga hotell med pool
 • Få hotellbyten och minimal restid
 • Privat chaufför/guide
 • Barnvänliga upplevelser ingår
 • Många dagar på egen hand
 • Möjlighet till extra utflykter

 

Om du har andra önskemål för din resa, t.ex. fler/färre nätter eller annat boende, vänligen kontakta oss på tel. 010-750 24 72 eller på info@flamingotours.se. Vi hjälper dig gärna att skapa ett skräddarsytt program som uppfyller dina drömmar och önskemål.

Bali

Dagsprogram för resan

Dag 1:

Utresa från Sverige

I dag börjar ert Bali-äventyr med att nit stiger ombord på flyget och sätter kurs mot Bali.

Luta er tillbaka och njut av att vara på väg, så ni är pigga och utvilade när ni kommer fram till Bali i morgon.

Dag 2:

Välkommen till Bali

Efter en flygresa, som förhoppningsvis varit behaglig, landar ni på Ngurah Rai International Airport på Bali. Här står en engelsktalande chaufför redo för att hälsa er välkomna och köra er till Ubud, där ni ska tillbringa första delen av semestern.

Framme i Ubud checkar ni in på det charmiga hotellet och har resten av dagen på egen hand.

Ta ett dopp i poolen, gå på upptäcktsfärd i Ubud eller vila på rummet och få en god natts sömn, så ni är redo att uppleva fantastiska Ubud de kommande dagarna.

Inkluderat hotell
Best Western Agung Resort Ubud 4
Hotelluppgraderingar
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 3:

Avslappning och balinesisk dans

Dagen i dag är på egen hand i Ubud –  en charmig och världsberömd stad som är känd som Balis kulturella centrum.

Hotellet har en härlig pool där barnen säkert kommer att njuta av att tillbringa dagen. Ni kan också utforska området på egen hand, besöka den lokala marknaden eller små hantverkare, eller boka en spännande utflykt.

På kvällen kan ni njuta av en traditionell balinesisk dansföreställning och en utsökt middag på ett mysigt lokalt kafé. Efteråt körs ni tillbaka till ert hotell.

Inkluderat hotell
Best Western Agung Resort Ubud 4
Halvpension
Hotelluppgraderingar
Anumana Hotel Ubud 4
Tilläggsturer
Forsränning vid Ubud
Mason Elephant Park med jumbobad
Dag 4:

Vattenfall, tempel och risterrasser

Efter en härlig frukost på hotellet kör vi till det pittoreska vattenfallet Tibumana, som ligger öster om Ubud i grönskande omgivningar. Det är bara en kort promenad från bilen till vattenfallet, där du kan ta ett uppfriskande dopp i det kristallklara vattnet och njuta av den vackra omgivningen.

Kör sedan vidare till det heliga vattentemplet Tirta Empul. Det berömda templet är byggt runt en naturlig källa vars kristallklara vatten anses vara det heligaste på Bali, och balineser från hela ön flockas till templet för att delta i reningsceremonier. För turister är det också möjligt att bada i det heliga vattnet. Fråga bara din guide hur man gör - och kom ihåg att ta med badkläder.

Dagens sista stopp är vid Tegalalangs vackra risterrasser, som anses vara några av de mest spektakulära på Bali. Det finns gott om möjligheter att ta fantastiska bilder, och om du vill kan du ta en promenad genom de frodiga risfälten i barnvänlig takt.

Sent på eftermiddagen kör ni tillbaka till ert hotell i Ubud, där kvällen är till fri disposition.

Inkluderat hotell
Best Western Agung Resort Ubud 4
Frukost
Hotelluppgraderingar
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 5:

Ubud på egen hand

I dag har ni ännu en dag på egen hand i Ubud, där ni kan ta det lugnt vid poolen, gå på upptäcktsfärd eller lägga till en spännande utflykt för egen räkning.

Ni kan till exempel ge er iväg på forsränning nerför den heliga Ayung-floden eller besöka den världsberömda elefantparken i byn Taro, där ni kan få närkontakt med de majestätiska elefanterna.

Vi rekommenderar alla våra gäster att följa med på en guidad cykeltur i den vackra naturen omkring Ubud – ett alldeles fantastiskt sätt att uppleva ”det äkta Bali” med små byar, hindutempel och frodiga risfält.

Läs mer om möjliga utflykter i Ubud under Tillköp/uppgradering.

Inkluderat hotell
Best Western Agung Resort Ubud 4
Frukost
Hotelluppgraderingar
Anumana Hotel Ubud 4
Tilläggsturer
Kintamani cykeltur i Ubud
Forsränning vid Ubud
Cykeltur i Ubud
Mason Elephant Park med jumbobad
Dag 6:

Resa till Nusa Lembongan

Efter några härliga och äventyrliga dagar i Ubud är det dags att resa vidare till Balis idylliska lillasyster, Nusa Lembongan, som ligger utanför Sanurs kust.

Kör till hamnen på morgonen och gå ombord på båten som tar dig till paradisön. Det finns en (flytande) brygga i både Sanur och Nusa Lembongan, så du behöver inte oroa dig för att bli blöt om fötterna. Luta dig bara tillbaka och njut av turen och den fantastiska utsikten över havet.

Efter en 30-45 minuter lång båttur anländer du till Nusa Lembongan där du checkar in på hotellet och har resten av dagen på dig att koppla av på stranden eller ta ett dopp i den härliga poolen.

Inkluderat hotell
Hai Tide Beach Resort 3
Frukost
Hotelluppgraderingar
Lembongan Beach Club & Resort 4
Dag 7-9:

Strandsemester på Nusa Lembongan

Paradisön Nusa Lembongan är känd för sin avslappnade ö-stämning, fantastiska stränder och fina snorklingsmöjligheter.

Här finns gott om möjligheter att varva ner med långa, lata dagar på öns underbara sandstränder eller vid hotellets härliga pool.

För den aktive finns det också gott om utflykts- och aktivitetsmöjligheter. Du kan till exempel paddla kajak genom mangroven, prova på SUP-boarding på stranden, besöka grannön Nusa Ceningan eller boka en utflykt till grannön Nusa Penida, där du kan snorkla och dyka i det kristallklara havet bland vackra koraller, färgglada fiskar, stora sköldpaddor och majestätiska mantarockor.

Nusa Lembongan är på många sätt lite annorlunda än resten av Bali - och ett utmärkt resmål när man reser till Bali med barn. Trafiken består huvudsakligen av cyklar och skotrar, vilket är en stor kontrast till Balis hektiska trafik, och det finns i allmänhet en mer avslappnad, lokal och autentisk atmosfär. Det finns också ett stort utbud av mysiga små barer och autentiska matställen för hela familjen.

Inkluderat hotell
Hai Tide Beach Resort 3
Frukost
Hotelluppgraderingar
Lembongan Beach Club & Resort 4
Tilläggsturer
Dagsutflykt till Nusa Penida (från Lembongan)
Nusa Penida med snorkling (Från Lembongan)
Dag 10:

Resan går vidare till Sanur

Ät frukost på hotellet innan du reser tillbaka till Sanur. Här bor du på ett härligt och mycket barnvänligt hotell med enkel tillgång till stranden, ett härligt poolområde och familjevänliga rum.

Ta en handduk och släng dig på en solsäng vid stranden, eller låt barnen plaska och leka i poolen tills kvällen och det är dags att hitta någonstans att äta.

Sanur är en mysig semesterort med ett överflöd av restauranger och gatukök, och det är lätt att ta sig runt, så du kan enkelt gå ut på kvällen om du vill.

Inkluderat hotell
Prama Sanur Beach Hotel Bali 4
Frukost
Hotelluppgraderingar
Maya Sanur Resort & Spa 5
Dag 11-12:

Badsemester i Sanur

I Sanur ingår frukost på hotellet och resten av dagarna är på egen hand.

Sanur är känt för sin långa gyllene sandstrand, där man kan koppla av och ta ett dopp i det vackra havet. Havet här är oftast lugnare än på resten av Bali, och området erbjuder också ett brett utbud av restauranger, gatukök, butiker, tempel och marknader, vilket gör det till ett utmärkt resmål för både barn och vuxna.

Ni bor på ett vackert, barnvänligt hotell med enkel tillgång till stranden, ett härligt poolområde och familjevänliga rum.

Här kan ni njuta av dagarna på den gyllene sandstranden medan barnen bygger sandslott och badar i det härliga havsvattnet, ta ett dopp i poolen, eller utforska Sanur och uppleva lite av allt som staden har att erbjuda.

För den lite mer äventyrliga finns det gott om vattensportaktiviteter på stranden och möjlighet att köpa extra utflykter på plats eller hemifrån. Ni kan till exempel ta en utflykt till paradisön Nusa Penida, snorkla, besöka den familjevänliga Bali Bird Park eller ta en tur med glasbottenbåt.

Läs mer om möjliga utflykter under "Tillköp/uppgradering".

Med sin avslappnade atmosfär, balinesiska charm och många utflyktsmöjligheter är Sanur den perfekta utgångspunkten för en avkopplande och äventyrlig familjesemester.

Det är möjligt att förlänga badresan, endera på samma ställe eller med en vistelse på till exempel Giliöarna.

Inkluderat hotell
Prama Sanur Beach Hotel Bali 4
Frukost
Hotelluppgraderingar
Maya Sanur Resort & Spa 5
Tilläggsturer
Dagsutflykt till Nusa Penida (från Sanur)
Nusa Penida med snorkling (Från Sanur)
Turtle Island med glasbottenbåt
Arbeta med sköldpaddor för en dag
Waterbom Bali
Snorkling och Turtle Island med glasbottenbåt
Dag 13:

Hemresan börjar

Semestern går mot sitt slut och det är dags att säga farväl till Bali efter en underbar badsemester i Sanur.  

Du hämtas på hotellet för att åka till flygplatsen i god tid före hemresan. Nu stundar den långa hemresan, med gott om tid att smälta de många intrycken från resan.

Beroende på flygtider och tidsskillnad kan du landa i Sverige redan samma kväll.

Inkluderat hotell
Frukost
Dag 14:

Välkommen hem!

Ni landar återigen i Sverige med massor av goda reseminnen från Bali i bagaget.

Välkommen hem!

Vad ingår i resan?

I priset ingår

 • 11 nätter på Bali med frukost
 • Flyg och logi som beskrivet i dagsprogrammet
 • Alla transfers som beskrivet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrivet i dagsprogrammet
 • Privat bil med engelsktalande chaufför/guide
 • Resan genomförs vid minst 2 deltagare
 • Trippelrum vid 3 vuxna eller 2 vuxna och 1 barn under 12 år
 • Familjerum eller rum med anslutande dörr vid 2 vuxna och 2 barn under 12 år
 • Två dubbelrum vid 4 vuxna eller 3 vuxna och 1 barn under 12 år
 • Barnrabatten gäller endast om det finns minst två fullt betalande vuxna i rummet
 • Täckt av Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Personliga utgifter, drycker och dricks
 • Köp av extra utflykter
 • Måltider utöver de som beskrivs i programmet
 • Turistskatt (150 000 IDR per person)
 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkelrumstillägg
M
T
O
T
F
L
S
 • Stockholm
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
 • Köpenhamn
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
 • Göteborg
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
Gratis, ej bindande och snabbt!