>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
Från 15 995 SEK
14 dagar
Inkl. flyg
Få en offert Gratis och icke bindande

Bali med barn

Bali är ett fantastiskt resmål när du reser med barn. Avstånden är överkomliga, det finns gott om barnvänliga hotell med pool och så älskar balineserna barn.

 

Det finns också massor med upplevelser för både barn och vuxna – från exotisk natur, frodiga risfält och majestätiska vulkaner till magiska tempel, spännande kultur och vackra sandstränder.

 

Er privata chaufför och guide ser till att ni får uppleva några av Balis mest fantastiska höjdpunkter. Upplev bland annat öns kulturella centrum Ubud med sin berömda apskog, vilda delfiner och vulkanstränder i Lovina, Bali Nationalpark och de härliga stränderna vid Tanjung Benoa på södra Bali.

 

På rundresan finns det flera fridagar inlagda där ni själva bestämmer om ni vill lägga till fler utflykter eller bara slappna av. På så sätt kan ni själva anpassa resan till just eran familj.

 

Det är möjligt att flytta badsemestern i Tanjung Benoa till fashionabla Semniyak eller populära Sanur, om du föredrar det.

 

Höjdpunkter

 • 7 nätter på rundresa på Bali med privat chaufför/guide
 • 4 nätter på badsemester i Tanjung Benoa
 • Upplev Ubud, Lovina och Pemuteran
 • Många utflykter ingår
 • Flera dagar på egen hand
 • Pool på alla hotell
Bali

Dagsprogram för resan

Dag 1:

Utresa från Sverige

I dag börjar ditt Bali-äventyr med att du stiger ombord på flyget och sätter kurs mot Bali.

Luta dig tillbaka och njut av att vara på väg, så du är pigg och utvilad när du kommer fram till Bali i morgon.

Dag 2:

Välkommen till Bali

Efter en flygresa som förhoppningsvis varit behaglig, landar du på Ngurah Rai International Airport på Bali. Här står din engelsktalande chaufför redo för att hälsa dig välkommen och köra dig till Ubud, där du ska tillbringa första delen av din semester.

Framme i Ubud checkar du in på det charmiga hotellet och har resten av dagen på egen hand.

Ta ett dopp i poolen, gå på upptäcktsfärd i Ubud eller vila på rummet och få en god natts sömn, så du är redo att uppleva fantastiska Ubud de kommande dagarna.

Ingår
Taman Harum Cottages 3
Tillköp/uppgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 3:

Ubud på egen hand

Dagen i dag är på egen hand i Ubud. Den berömda småstaden är Balis kulturella och konstnärliga centrum och erbjuder en lång rad upplevelser, som endera kan utforskas på egen hand eller med en guide.

Besök till exempel den heliga apskogen, Monkey Forest, besök en marknad, promenera genom Ubuds centrum eller besök de lokala hantverkarna och upplev deras imponerande arbete.

Vi rekommenderar dessutom alla våra gäster att följa med på en guidad cykeltur i den vackra naturen omkring Ubud – ett alldeles fantastiskt sätt att uppleva ”det äkta Bali” med små byar, hindutempel och frodiga risfält. Läs mer om den trevliga cykelturen här.

Ingår
Taman Harum Cottages 3
Frukost
Tillköp/uppgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Forsränning vid Ubud
Mason Elephant Park
Vandring på Batur-vulkanen
Kulturella Ubud
Kintamani-höglandet och Batur-vulkanen
Magiska och mytiska Östbali
Hinduistisk reningsceremoni
Barnvänlig cykeltur i Ubud
Bali Zoo
Dag 4:

Vattentemplet Tirta Empul och Bali Bird Park

Efter en härlig hotellfrukost åker du till det heliga vattentemplet Tirta Empul, som ligger knappt en timmes åktur från Ubud.  

Templet är det nionde mest heliga templet på Bali och är byggt kring en naturlig källa, vars kristallklara vatten betraktas som det allra heligaste på hela ön. Invånare från hela Bali vallfärdar därför till templet för att utföra reningsceremonier. Turister får också lov att bada i det heliga vattnet inne i tempelkomplexet.

Efter besöket vid vattentemplet går färden vidare till en trevlig lokal restaurang för lunch, innan resan fortsätter till Bali Bird Park.

Bali Bird Park är en fantastiskt vacker park med frodig natur och tusentals tropiska fåglar – en härlig upplevelse för hela familjen.

Mot eftermiddagens slut åker du tillbaka till hotellet i Ubud, där resten av dagen är på egen hand.

Ingår
Taman Harum Cottages 3
Frukost
Tillköp/uppgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 5:

Ubud på egen hand

I dag har du ännu en dag på egen hand i Ubud, där du kan ta det lugnt vid poolen, gå på upptäcktsfärd eller lägga till en spännande utflykt för egen räkning.

Du kan till exempel ge dig iväg på forsränning nerför den heliga Ayung-floden, besöka den världsberömda elefantparken i byn Taro, där du kan få närkontakt med de majestätiska elefanterna, eller göra en utflykt till barnvänliga Bali Zoo, där du kan uppleva fler än 350 olika arter.

Läs mer om möjliga utflykter i Ubud under Tillköp/uppgradering.

 

Ingår
Taman Harum Cottages 3
Frukost
Tillköp/uppgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Forsränning vid Ubud
Mason Elephant Park
Kulturella Ubud
Kintamani-höglandet och Batur-vulkanen
Magiska och mytiska Östbali
Hinduistisk reningsceremoni
Barnvänlig cykeltur i Ubud
Bali Zoo
Dag 6:

Upplevelser i hjärtat av Bali

Efter frukosten hämtas du av din guide som tar dig med på en spännande tur genom centrala Bali mot Lovina i norr. Första anhalten på resan är Ulun Danu-templet, som är ett av de mest kända templen på Bali. Templet ligger på Lake Beratans västra strand, men det ser ut som att det svävar i luften över sjön – en mycket fascinerande syn.

Efter besöket vid det fascinerande Ulun Danu-templet är det dags för ett lunchstopp och sedan ett besök på en lokal marknad med tropisk frukt och kryddor.

Sista anhalten före Lovina är det spektakulär GitGit- vattenfallet, som med sina 40 meter är Balis högsta vattenfall. Vattenfallet ligger i vacker, frodig natur och beskrivs ofta som ett av det vackraste på hela ön.

Resan går sedan vidare till Lovina, där du checkar in på hotellet och har resten av dagen på egen hand.

Ingår
Bali Taman Beach Resort and Spa 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
The Lovina Bali 4
Dag 7:

Delfiner och aptempel

Om du är morgonpigg, kan du lägga till en tidig morgonutflykt för att uppleva de vilda delfinerna som lever utanför Lovinas kust. Detta brukar vara en fantastisk upplevelse både för barn och vuxna. Läs mer om utflykten här.  

Du äter frukost på hotellet och har sedan resten av förmiddagen på egen hand, innan chauffören hämtar dig vid lunchtid. På väg till Pemuteran, där du ska övernatta, besöker du Pulaki-templet där du har möjlighet för att uppleva de nyfikna aporna.  

Framme i Pemuteran, som ligger vid Bali Nationalpark, checkar du in på det charmiga hotellet och har resten av dagen på egen hand.

Ingår
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
Mimpi Resort Menjangan 4
Delfinsafari vid Lovina
Dag 8:

Pemuteran på egen hand

Dagen i dag är på egen hand i Pemuteran med gott om tid för att vila, njuta av poolområdet eller gå på upptäcktsfärd i området.  

Du kan också lägga till en rad olika utflykter, om du vill uppleva ännu mera. Du kan till exempel följa med på en trevlig vandring i Bali Nationalpark, åka på en snorkeltur till de världsberömda korallreven vid Menjangan Island eller få en inblick i balinesisk kokkonst genom att delta i en matlagningsklass.

Läs mer om möjliga utflykter under Tillköp/uppgradering.

Ingår
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
Mimpi Resort Menjangan 4
Vandring i Bali Nationalpark
Snorkling vid Menjangan Island
Cooking class
Heldagsutflykt: Vandring och snorkling
Dag 9:

Turen går till stränderna i söder

Du äter frukost på hotellet och sedan går färden vidare mot den sydliga delen av Bali. Längs vägen kan du njuta av den vackra naturen och de små byar du passerar.

Ungefär halvvägs kan du se fram emot ett besök vid fantastiska Bali Butterfly Park, där du kan uppleva tusentals färgglada fjärilar – en fin upplevelse för både vuxna och barn.

Sedan går färden vidare till den mysiga och charmiga halvön Tanjung Benoa, som är känt för sina långa, vita sandstränder med alla möjligheter för att slappna av och njuta av dopp i det vackra havet.

Området är ett av de lugnaste strandområden på södra Bali, vilket gör det till ett populärt område bland familjer och gäster som önskar lugn och ro.

Ingår
Camakila Benoa Resort 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
Parigata Resort and Spa 3
Bali Agung Village 3
Puri Santrian 4
Dag 10-12:

Badsemester i Tanjung Benoa

Efter frukost på hotellet har du dagarna på egen hand med gott om tid för att njuta av solen, det vackra havet och den breda sandstranden.

Du bor på ett härligt hotell, där det naturligtvis också går att slappa vid den inbjudande poolen eller läsa en god bok i skuggan.

Om det ska hända lite mera, finns det en lång rad vattensporter du kan prova på stranden, eller dyka och snorkla längs med kusten.

I området hittar du flera restauranger, caféer och mindre butiker, där du bland annat kan köpa lokalt hantverk. Tanjung Benoa har allt du kan önska dig för en härlig badsemester på Bali.

*Det är möjligt att förlänga badsemestern – endera på samma ställe, både på Gili-öarna och i Sydbali.

Ingår
Camakila Benoa Resort 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
Parigata Resort and Spa 3
Bali Agung Village 3
Puri Santrian 4
Dag 13:

Hemresan börjar

Semestern går mot sitt slut och det är dags att säga farväl till Bali efter en underbar badsemester i Tanjung Benoa. 

Efter frukost hämtas du på hotellet för att åka till flygplatsen. Nu stundar den långa hemresan, med gott om tid att smälta de många intrycken från resan.

Beroende på flygtider kan du landa i Sverige redan samma kväll.

Ingår
Frukost
Dag 14:

Välkommen hem!

Du landar återigen i Sverige med massor av goda reseminnen från Bali med dig hem i bagaget.

Välkommen hem!

Vad ingår i resan?

I priset ingår

 • 7 nätters rundresa på Bali
 • 4 nätter på badsemester
 • Flyg och logi som beskrivet i dagsprogrammet
 • Alla transfers som beskrivet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrivet i dagsprogrammet
 • Privat bil med engelsktalande chaufför/guide
 • Avgift till resegarantifonden
 • Avresegaranti – resan genomförs vid minimum 2 deltagare
 • Dubbelrum vid 2 personer, trippelrum vid 3 personer

I priset ingår inte

 • Personliga utgifter, drycker och dricks
 • Köp av extra utflykter
 • Måltider utöver de som beskrivs i programmet
 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkelrumstillägg
M
T
O
T
F
L
S
 • Stockholm
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
 • Göteborg
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
 • Köpenhamn
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
Gratis, ej bindande och snabbt!