>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
Från 23 495 SEK
16 dagar
Inkl. flyg
Få en offert Gratis och icke bindande

Bäst på Bali med badsemester

Bäst på Bali är en fantastisk rundresa där du kommer att upplever det bästa Bali har att bjuda på - en perfekt resa för dig som besöker gudarnas ö för första gången.

 

På resan kan du njuta av spännande kultur, exotisk natur, magiska tempel, majestätiska vulkaner och vattenfall, vilda delfiner, vackra risterrasser, traditionella ritualer och ceremonier, samt läckra tropiska sandstränder.

 

Många utflykter och entréer ingår i resan, så du kan vara säker på att uppleva Balis höjdpunkter. Med flera lediga dagar i programmet och ett brett urval av extra utflykter, har du dessutom möjlighet att lägga till fler spännande upplevelser - eller bara ta en avkopplande dag vid poolen.

 

Under hela rundresan sover du på noggrant utvalda 3- och 4-stjärniga hotell, och i kombination med Balis berömda gästfrihet och en mängd upplevelser, kan du se fram emot en oförglömlig resa till Bali.

 

Det är möjligt att förlänga badsemestern - antingen på södra Bali eller med en vistelse på Giliöarna.

 

Höjdpunkter

 • 9 nätters rundresa
 • 4 nätter på badsemester i Sanur
 • Privat, engelsktalande chaufför
 • Ubud, Candidasa och Pemuteran
 • Upplev vilda delfiner i Lovina 
 • Många utflykter och entréer ingår
 • Utrymme för individuella tillval
 • Möjlighet för snorkling

 

Om du har andra önskemål för din resa, t.ex. fler/färre nätter eller annat boende, vänligen kontakta oss på tel. 010-750 24 72 eller på info@flamingotours.se. Vi hjälper dig gärna att skapa ett skräddarsytt program som uppfyller dina drömmar och önskemål.

Bali

Dagsprogram för resan

Dag 1:

Utresa från Sverige

I dag börjar äventyret med att du stiger ombord på flyget och sätter kurs mot Bali. .

Luta dig tillbaka och njut av känslan av att vara på väg, så du är pigg och utvilad när du landar på Bali i morgon.  

Dag 2:

Välkommen till Bali

Efter en flygresa som förhoppningsvis varit behaglig landar du på Ngurah Rai International Airport på Bali. Här står den lokala, engelsktalande guiden redo att ta emot dig och köra dig till Ubud, där du ska tillbringa de första dagarna på din resa.

Framme vid hotellet checkar du in och har resten av dagen på egen hand.

Ingår
The Evitel Resort Ubud 3
Tillköp/uppgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 3:

Ubud på egen hand

Idag finns det inget planerat program, så du kommer att ha gott om tid att vänja dig vid de nya exotiska omgivningarna.

Om du är trött efter resan kan du tillbringa dagen vid hotellets härliga pool, och om du föredrar att göra något mer finns det gott om möjligheter att utforska charmiga Ubud på egen hand.

Staden är känd som Balis kulturella och konstnärliga centrum och erbjuder en lång rad konstgallerier, butiker, marknader, restauranger och tempel. Du kan också besöka Ubud Palace, där du kan ta en promenad i de fridfulla trädgårdarna, som står i skarp kontrast till den hektiska trafiken i staden.

Om du drömmer om att vandra genom tropiska landskap och vackra risfält på egen hand rekommenderar vi Campuhan Ridge Walk, som är en naturskön vandringsled som du enkelt kan ta på egen hand.

Du kan också köpa en guidad utflykt om du föredrar att ha dagen planerad hemifrån. Läs mer om olika utflykter i Ubud under Tillköp/uppgradering.

Ingår
The Evitel Resort Ubud 3
Frukost
Tillköp/uppgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Mason Elephant Park
Bali Zoo
Balinesisk matlagningslektion
Dag 4:

Cykeltur i idylliska omgivningar

Se, lukta och känn doften av det autentiska Bali på en avkopplande och äventyrlig cykeltur på den vackra landsbygden runt Ubud.

Här får du verkligen uppleva det "riktiga" Bali när du cyklar förbi frodiga risterrasser, hinduiska tempel och små byar, vilket ger dig en unik inblick i lokalbefolkningens liv och vardag.

Du äter lunch längs vägen och kommer till slut till den heliga muskotskogen i Sangeh, där du kan uppleva de förvånansvärt väluppfostrade aporna innan du åker tillbaka till hotellet.

Cykelturen sker i lugn takt och är lämplig för alla över 5 år. Om du reser med barn finns det cykelsitsar för de allra minsta och barncyklar för de större barnen.

Ingår
The Evitel Resort Ubud 3
Frukost + lunch
Tillköp/uppgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 5:

På egen hand i Ubud

Dagen är på egen hand i charmiga Ubud och du väljer själv om du vill ta det lugnt vid poolen, gå på upptäcktsfärd eller köpa till en spännande utflykt.

Om du föredrar att utforska Ubud på egen hand kan du bege dig till den världsberömda Monkey Forest, som ligger i hjärtat av Ubud och är en av stadens mest populära attraktioner. Naturreservatet med sina många apor är lätt att utforska på egen hand - kom bara ihåg att hålla i dina saker eftersom de långsvansade makakerna kan vara mycket fräcka.

Det finns också en mängd aktivitets- och utflyktsmöjligheter i Ubud. Du kan till exempel prova på forsränning på den heliga Ayung-floden, delta i en balinesisk matlagningskurs eller ta en utflykt för att se de vackra risterrasserna vid Tegalalang och det heliga vattentemplet Tirta Empul, dit balineser från hela ön strömmar för att delta i reningsceremonier.

Ingår
The Evitel Resort Ubud 3
Frukost
Tillköp/uppgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Forsränning vid Ubud
Mason Elephant Park
Bali Zoo
Balinesisk matlagningslektion
Dag 6:

Varma källor, kaffe och tempel

Efter frukost tar du farväl av Ubud och åker genom vackra landskap till byn Penatahan för dagens första stopp vid Yeh Panas Hot Springs.

Här kan du koppla av och ta ett dopp i det varma, mineralrika vattnet innan du åker vidare till en lokal kaffeplantage där du får en inblick i hur ett av världens mest exklusiva och dyraste kaffe - Luwak Coffee - produceras.

Därefter åker du vidare till de frodiga risterrasserna vid Jatiluwih, som finns med på UNESCO:s världsarvslista och anses vara något av det vackraste på hela Bali. Här har du gott om tid att utforska de spektakulära omgivningarna på egen hand innan du åker vidare till Ulun Danu-templet, som är ett av de mest kända templen på Bali. Templet ligger på Lake Beratans västra strand, men det ser ut som att det svävar i luften över sjön – en mycket fascinerande syn.

Efter besöket i Ulun Danu-templet fortsätter du till den charmiga byn Pemuteran, som ligger på norra kusten vid den vackra Indiska oceanen. Här checkar du in på hotellet har kvällen på egen hand.

Ingår
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frukost + lunch
Tillköp/uppgradering
Mimpi Resort Menjangan 4
Dag 7:

Pemuteran på egen hand

Pemuteran är en trevlig by i den lugna, nordvästra delen av Bali. Här är turismen fortfarande på en låg nivå jämfört med öns södra delar, även om byn har upplevt ett stigande intresse från turister på senare år.

Här har du dagen på egen hand med alla möjligheter för att koppla av, utforska den vackra naturen och njuta av det lugna havet, som är perfekt för både bad och snorkling.

Utanför Pemuteran hittar du några av de vackraste och mest lättillgängliga korallreven på Bali och om du vill uppleva ännu mer av det fascinerande livet under havsytan kan du följa med på en snorkeltur till Menjangan Island. Det är också möjligt att följa med på vandring i Bali Nationalpark.

Läs mer om möjliga utflykter i Pemuteran under Tillköp/uppgradering.

Ingår
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
Mimpi Resort Menjangan 4
Vandring i Bali Nationalpark
Snorkling vid Menjangan Island
Heldagsutflykt: Vandring och snorkling
Dag 8:

Vilda delfiner och sköldpaddor

Idag måste du stiga upp tidigt för att uppleva en av resans höjdpunkter – Lovinas vilda delfiner.

Chauffören hämtar dig på hotellet mycket tidigt, och strax efter soluppgången går du ombord på en lokal båt, som tar dig ut på den vackra Indiska Oceanen, där de vilda delfinerna börjar tumla runt och leka tidigt på morgonen.

Eftersom det är vilda delfiner, som lever fritt i havet, kan vi inte garantera att de dyker upp varje dag. I de flesta fall är det dock stor chans att få uppleva delfinerna utanför Lovinas kust – ibland i stora grupper och ibland bara enstaka delfiner.

Efter en trevlig båttur äter du den medhavda matsäcken och fortsätter till ett lokalt sköldpaddskläckeri, där du kan uppleva sköldpaddor på nära håll och lära dig mer om hur man arbetar för att bevara de vilda sköldpaddorna i området.

Sedan bär det tillbaka till hotellet, där du har resten av dagen på egen hand för att koppla av på hotellet, utforska området på egen hand eller köpa en spännande utflykt.

Ingår
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
Mimpi Resort Menjangan 4
Dag 9:

Kintamani Highlands och Besakih-templet

Du äter frukost på hotellet innan chauffören hämtar dig och kör dig österut till det vackra höglandsområdet Kintamani. Här äter du lunch på en lokal restaurang med fantastisk utsikt över den imponerande vulkanen Batur och vackra Lake Batur.

Nästa anhalt är en av de absoluta höjdpunkterna på din rundresa på Bali: Besakih-templet, även känt som ”modertemplet”.

Templet är byggt på den heliga Agung-vulkanens sluttningar och är det största, heligaste och viktigaste hindutemplet på hela Bali. Här har du gott om tid att utforska det imponerande tempelkomplexet som består av totalt 23 tempel.

Efter ett spännande besök i Besakih-templet går resan vidare till Candidasa – en lugn liten stad i östra Bali. Här checkar du in på hotellet och har kvällen på egen hand.

Ingår
Bali Palms Resort 4
Frukost + lunch
Tillköp/uppgradering
Ramayana Candidasa 4
Dag 10:

På egen hand i Candidasa

Dagen är på egen hand i den trevliga kustbyn Candidasa. Du kan tillbringa dagen vid poolen, gå på upptäcktsfärd i byn eller köpa till en spännande utflykt för att uppleva ännu mer.

På utflykten ”Mystiska Östbali” har du bland annat möjlighet att uppleva det berömda vattenpalatset Tirta Gangga och det fascinerande Lempuyang-templet, där du också hittar den ikoniska "porten till himlen".

Läs mer om de olika utflyktsmöjligheterna i Candidasa under Tillköp/uppgradering.

Ingår
Bali Palms Resort 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
Ramayana Candidasa 4
Mystiska Östbali
Dag 11:

Turen går till Sanur

Efter frukost hämtas du av en chaufför som kör dig till den mysiga och charmiga badorten Sanur.

Sanur är känt för sin långa gyllene sandstrand, där man kan koppla av och ta ett dopp i det vackra havet. Havet här är oftast lugnare än på resten av Bali, och området erbjuder ett brett utbud av restauranger, butiker, tempel och marknader, vilket gör det till ett populärt resmål för både vuxna och barn.

Ingår
Puri Santrian 4
Frukost
Dag 12-14:

Badsemester i Sanur

Dagarna i Sanur är på egen hand med gott om tid för att njuta av solens strålar, det vackra havet och den breda sandstranden.

Du bor på ett härligt hotell, där du naturligtvis också kan koppla av vid det fina poolområdet, ta ett dopp i poolen eller läsa en god bok i skuggan.

Om du önskar lite mer ”action” finns det gott om vattensportsaktiviteter att välja bland från stranden och inne i staden finns ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker.

Sanur har allt du kan önska dig för en härlig badsemester på Bali.

Det är möjligt att förlänga badsemestern – antingen på samma ställe, på en annan badort i södra Bali eller med ett upphåll på till exempel Giliöarna.  

Ingår
Puri Santrian 4
Frukost
Tillköp/uppgradering
Dagsutflykt till Nusa Penida
Nusa Penida med snorkling
Bali Bird Park
Glasbottenbåt och sköldpaddor
Dag 15:

Hemresan börjar

Semestern går mot sitt slut och det är dags att säga farväl till Bali efter en underbar badsemester i Sanur.  

Du hämtas på hotellet för att åka till flygplatsen i god tid före hemresan. Nu stundar den långa hemresan, med gott om tid att smälta de många intrycken från resan.

Beroende på flygtider och tidsskillnad kan du landa i Sverige redan samma kväll.

Ingår
Frukost
Dag 16:

Välkommen hem

Du landar återigen i Sverige med massor av goda reseminnen från Bali med dig hem i bagaget.

Välkommen hem!

Vad ingår i resan?

I priset ingår

 • 13 nätter på Bali med frukost
 • Privat, engelsktalande chaufför på rundresan
 • Flyg och boende som beskrivet i programmet
 • Alla transfers som beskrivs i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrivs i dagsprogrammet
 • Avgift till resegarantifonden
 • Resan genomförs vid minst 2 deltagare
 • Dubbelrum vid 2 personer, trippelrum vid 3 personer

I priset ingår inte

 • Personliga utgifter, drycker och dricks
 • Måltider utöver de som beskrivs i programmet
 • Tillköp av extra utflykter
 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkelrumstillägg
M
T
O
T
F
L
S
 • Stockholm
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
 • Köpenhamn
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
 • Göteborg
  0.00 SEK per vuxen
  0.00 SEK per barn
  Begär pris
Gratis, ej bindande och snabbt!

Andra resor till Bali