Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring till oss på tel. 010-750 24 72

Resor till Tanzania

Serengeti Big 5 Safari och Zanzibar Från 27195 kr.

Här är den perfekta safarin för dig som vill uppleva storslagen safari, men på kort tid och utan onödiga transportsträckor. Vi koncentrerar oss på Ngorongorokratern och Serengeti som båda bjuder på safari i världsklas...

12 dagar Flyg ingår Läs mer
Safari Tanzania och Zanzibar Från 29695 kr.

Serengetis storslagna slätter, Ngorongorokraterns imponerande paradis, Tarangires elefanthjordar och mänsklighetens vagga i Olduvai - alla finns med bland upplevelserna på denna fantastiska safari i Tanzania. Resan av...

14 dagar Flyg ingår Läs mer

Resor till Tanzania

När man säger orden safari i Tanzania så tänker folk oftast på Serengeti nationalpark, Kilimanjaros snöklädda bergstopp och på The Big Five. Under resor till Tanzania har du chansen att uppleva helt spektakulära fenomen som du inte ser på så många andra ställen i världen.

Dessutom bjuder Tanzania på bl.a. Olduvai Gorge – mänsklighetens vagga, Tarangire nationalpark, Ngorongoro och Lake Manyara som du kan läsa mer om under våra olika turer och resor till Tanzania.

Du har också chansen att avsluta din safari i Tanzania med ett par dagars badsemester på Zanzibar. Zanzibar är ett fridfullt paradis med kritvita sandstränder där den hektiska vardagen är ett minne blott. Här kan du också göra utflykter till bl.a. Stone Town, ta en båttur för att se delfiner, eller en av de många andra turerna på ön.

 

 

Förutom The Big Five – lejon, leopard, elefant, buffel och noshörning, så bjuder Tanzania också på bl.a. zebror, giraffer, gaseller och ett varierat fågelliv.

 

 

Res med Flamingo Tours till Tanzania

Det finns massor av resebyråer och en safari i Tanzania är en upplevelse för livet och det kräver omtanke och betänketid. Detta är vi medvetna om hos Flamingo Tours och därför strävar vi efter att göra allt så lätt och överskådligt för dig som möjligt, så att du i lugn och ro kan bestämma dig och ha en bra känsla i magen. Från ditt första besök på webbsidan och ända till du kommer hem från din safari, så ska du känna att du får det bästa i världen.