Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
Massor av flamingor sett nära

Om oss

Vilka är vi?

Flamingo Tours är en resebyrå som säljer fantastiska, individuella paketresor av hög kvalitet till bra priser. Vi har många års erfarenhet av resebranschen och vår stora kunskap och goda kännedom om våra destinationer. Det gör att vi kan arrangera spännande och upplevelserika resor som du aldrig kommer att glömma.

 

FlamingoTours är en dansk resebyrå som även säljer resor i Norge och Sverige. Vårt kontor ligger i Herning i Danmark och här finns även svensktalande personal. De priser du ser här på hemsidan är i svenska kronor om inte annat anges.

 

Själva älskar vi att resa och vi reser titt som tätt ut i världen för att utforska nya destinationer, träffa nya samarbetspartners och för att säkerställa att kvaliteten på våra resor och hotell lever upp till vår höga standard.

 

 

Som kund 

Hos Flamingo Tours är kunden i centrum och vi vill ge dig bästa tänkbara service både före, under och efter resan. Därför är vi också flexibla och skräddarsyr gärna din drömresa så att du får uppleva det just du tycker är det bästa i världen.

Barn under 12 år har en särskild barnrabatt. Du hittar denna under varje enskild resa.

 

 

Resegarantifonden

Flamingo Tours är medlem i danska Rejsegarantifonden (nr. 2829) och även i Danmarks Resebyråförening. Alla våra kunder omfattas av resegarantin, oavsett var i världen de bor. Du kan alltså känna dig helt trygg när du bokar en resa hos oss, även som svensk kund.

Jenny Hakanen

Jenny Hakanen
Resekonsulent och Produktansvarig
Tel. 010-750 24 72
E-mail: info@flamingotours.se

rejsekonsulent - Camilla Riis

Camilla Riis
Resekonsulent

Webmaster - Nikolaj Nygaard

Nikolaj Nygaard
Webmaster

Direktør - Henrik Fly Sevelsted

Henrik Fly Sevelsted
Direktør