>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Zanzibar Queen Hotel

Zanzibar Queen Hotel ligger vid en av de vackraste stränderna i världen. Mötet mellan korallrevet och den afrikanska naturen är majestätisk och lockar till sig turister och dykare från hela världen. Dykare kommer långväga ifrån för att uppleva den färgsprakande värld som finns under vattenytan.

Hela hotellområdet genomsyras av Zanzibars exotiska atmosfär. Färgerna är inspirerade av korallrevet och kombinationen med en dämpad jordnära stil ger en genuin stämning. Tack vare de stora fönstren är naturen närvarande även inne på rummet.

Standardrummen ligger på bottenvåningen med balkong mot trädgården. Här hittar du lugn och ro och kan slappna av. Rummen har allt man önska: här finns en stor säng, gratis WiFi, luftkonditionering, toalettartiklar, hårtork och minibar. Hotellet har även spa, pool och erbjuder yoga. Detta är den perfekta platsen att slappna av, skämma bort sig själv och njuta av livet.

Ocean View Room 

Alla Ocean View-rum har balkong med storslagen utsikt mot Indiska oceanen. Rummen har inretts med respekt för omgivningarna i vacker, autentisk stil som kombinerat med den unika utsikten och ger en magisk stämning. Detta är perfekt för avslappning och avkoppling.

Rummen har alla nödvändiga bekvämligheter man kan önska och mer därtill: här finns en stor säng, gratis WiFi, luftkonditionering, toalettartiklar och minibar.

Ocean View Suite

Som Ocean View Room, men med mera plats. 

Ocean View m. halvpension från
150 kr
All inclusive från
550 kr
Extra nätter m. halvpension från
1000 kr
Priset är per person per natt vid uppgradering till den standard som anges i det dagliga programmet.