Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
This is svg icon for envelope wt Skriv till oss på: info@flamingotours.se
This is svg icon for handle wt Ring till oss på tel. 010-750 24 72
Vacker sandstrand från Zanzibar
This is svg icon starrating

Zanzibar Queen Hotel

Zanzibar Queen Hotel ligger vid en av de vackraste stränderna i världen. Mötet mellan korallrevet och den afrikanska naturen är majestätisk och lockar till sig turister och dykare från hela världen. Dykare kommer långväga ifrån för att uppleva den färgsprakande värld som finns under vattenytan.

Hela hotellområdet genomsyras av Zanzibars exotiska atmosfär. Färgerna är inspirerade av korallrevet och kombinationen med en dämpad jordnära stil ger en genuin stämning. Tack vare de stora fönstren är naturen närvarande även inne på rummet.

Standardrummen ligger på bottenvåningen med balkong mot trädgården. Här hittar du lugn och ro och kan slappna av. Rummen har allt man önska: här finns en stor säng, gratis WiFi, luftkonditionering, toalettartiklar, hårtork och minibar. Hotellet har även spa, pool och erbjuder yoga. Detta är den perfekta platsen att slappna av, skämma bort sig själv och njuta av livet.

 

Ocean View Room 

Alla Ocean View-rum har balkong med storslagen utsikt mot Indiska oceanen. Rummen har inretts med respekt för omgivningarna i vacker, autentisk stil som kombinerat med den unika utsikten och ger en magisk stämning. Detta är perfekt för avslappning och avkoppling.

Rummen har alla nödvändiga bekvämligheter man kan önska och mer därtill: här finns en stor säng, gratis WiFi, luftkonditionering, toalettartiklar och minibar.

 

Ocean View Suite

Som Ocean View Room, men med mera plats. 

This is svg icon for adult avatar Ocean View m.halvpension 150 Kr.
This is svg icon for adult avatar Ocean View Suite m. halvpension 300 Kr.
This is svg icon for adult avatar All inclusive 550 Kr.
This is svg icon for adult avatar Extra nätter m. halvpension 1000 Kr.
Prisen er per person per nat, ved valg af dette hotel fremfor hotellet i dagsprogrammet.