Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Maya Sanur Resort & Spa

Maya Sanur Resort & Spa är en fantastisk resort vid stranden i Sanur. Här finns flera pooler, en barnpool, en barnklubb, ett spa och mysiga rum.

Maya Sanur Resort & Spa

Bali
Maya Sanur Resort & Spa är en fantastisk femstjärnig resort som ligger precis vid den barnvänliga sandstranden i Sanur. Här får du en fantastisk semester för hela familjen.
 
Resorten har flera härliga pooler, bland annat en 158 meter lång lagunpool, en underbar infinitypool med utsikt över havet och en grund barnpool där barnen kan plaska och leka.
 
Det finns också ett gym och en yogastudio för dig som vill hålla formen, och om du behöver avkoppling kan du unna dig en avslappnande massage, kroppsskrubbning eller ett blombad i anläggningens prisbelönta spaavdelning. För de små i familjen finns en internationell barnklubb.
 
På Maya Sanur Resort & Spa finns även något för alla när det är dags för en bit mat - från den överdådiga frukostbuffén till smakrika a la carte-rätter och imponerande hemlagade bakverk.
 
Beroende på hur många som reser tillsammans bor ni antingen i samma rum eller i två rum med anslutningsdörrar. Rummen är rymliga och trevligt inredda med ljusa färger och moderna möbler, och har egna badrum med både dusch och badkar. Alla rum har luftkonditionering, minibar, värdeskåp, Wi-Fi och TV samt en privat balkong med en härlig utsikt över den lummiga, gröna trädgården.
 
Observera att det priset för uppgradering som anges här är ett utgångspris och att priset kan vara betydligt högre under högsäsong.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar