Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Parigata Resort and Spa

Centralt i Sanur på gångavstånd till den vackra sandstranden, läcker pool och stora rum med luftkonditionering. Läs mer om Parigata Resort her.

Parigata Resort and Spa

Bali

Med ett avskilt läge i Sanur och på få minuters promenad från stadens härliga sandstrand, där du hittar hotellets privata strandområde, är Parigata Resort en fantastisk bas för din badsemester på Bali.

Resortet är uppfört i charmig, balinesisk stil med västerländsk komfort och alla de faciliteter du kan tänkas behöva. Bland annat erbjuder hotellet ett eget spa med möjlighet för massage, ett trevligt barområde, wifi, egen restaurang och inte minst ett härligt poolområde med sköna liggstolar och en barnpool.

Parigata Resort erbjuder också rumsservie och tvättservice, samt möjlighet att växla pengar.
På Parigata Resort finns alla förutsättningar för att komma helt ner i varv, både i den frodiga trädgården, vid det fina poolområdet och på hotellets privata strandområde nära hotellet.

Om du önskar mer liv och rörelse, så väntar en rad butiker, marknader och restauranger om hörnet.

Alla rum på Parigata Resort är generöst tilltagna och har luftkonditionering, eget badrum och en härlig balkong/terrass där du kan njuta av Balis behagliga klimat. Rummen har dessutom hårtork, TV, kaffe- och teprodukter, minbar, wifi och säkerhetsskåp.

Parigata Resort är kort och gott ett bra och charmigt hotell med centralt läge både i förhållande till staden och stranden.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar