Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Taman Harum Cottages

Upplev balinesisk charm, idylliska omgivningar och ett härligt poolområde på Taman Harum Cottages. Läs mer och se bilder från hotellet här.

Taman Harum Cottages

Bali
Drömmer du om att uppleva det ”äkta” Bali? Så är Taman Harum Cottages det rätta hotellet för dig. Här får du uppleva fantastisk balinesisk stämning i idylliska omgivningar med frodiga trädgårdar och Ubuds vackra risfält runt knuten.
 
Taman Harum Cottages ligger utanför byn Ubud – även känt som Balis konstnärliga centrum. Här bor du i lugna och idylliska omgivningar samtidigt som du har tillgång till en gratis shuttle bus som tar dig till stadens restauranger, butiker och sevärdheter på bara 5 minuter.
 
Den inbjudande poolen ligger med utsikt mot de frodiga risfälten och är det perfekta stället för att njuta av solens strålar, ta ett svalkande dopp eller bara slappna av och låta den balinesiska stämningen krypa in under huden.
 
På Taman Harum Cottages finns det dessutom en lång rad aktiviteter som du kan delta i, till exempel balinesisk dans och musik, matlagning, och promenader på risfälten. Du kan också skämma bort dig själv med en avslappnande massage eller använda dig av hotellets yoga- och meditationsrum. Hotellet erbjuder också rumsservice, säkerhetsskåp i receptionen, internet och tvättservice, samt egen bar och restaurang som serverar läckra lokala och internationella rätter.
 
Alla rum på Taman Harum Cottages är rymliga, har eget badrum, TV och luftkonditionering.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar