Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

JW Marriott Mauritius Resort (Sydvästra kusten)

Upplev den ultimata lyxen på JW Marriott Mauritius Resort. Njut av överdådiga sviter, fina middagar, vattensporter och avkoppling längs Mauritius förtrollande sydvästkust.

JW Marriott Mauritius Resort (Sydvästra kusten)

Mauritius

Välkommen till JW Marriott Mauritius Resort, en lyxresort som ligger längs Mauritius förtrollande sydvästkust. Med 169 överdådigt inredda gästsviter och en exklusiv privat villa erbjuder detta paradis en unik blandning av äventyr och avkoppling. Från spännande vattensportaktiviteter och sportanläggningar till förtrollande restauranger och lyxigt boende - JW Marriott Mauritius Resort är den ultimata destinationen för dem som söker en oförglömlig upplevelse på Mauritius vackra stränder.

Aktiviteter och omgivningar

JW Marriott Mauritius Resort erbjuder en mängd aktiviteter och faciliteter som förgyller din vistelse på ön. Oavsett om du föredrar att utforska det kristallklara havet genom vattensporter som kitesurfing eller dykning, eller om du föredrar en mer avslappnad dag vid poolen eller stranden, hittar du alternativ som tillfredsställer alla smaker. Det finns också en mängd sportanläggningar, inklusive tennisbanor och ett fitnesscenter.

Restauranger och barer

När det gäller matupplevelser gör JW Marriott Mauritius Resort ingen besviken. På resorten finns en rad restauranger som erbjuder allt från fine dining till mer avslappnade måltider. Njut av dagliga bufféer och middagar i Le Manoir Dining Room, där färska, lokala råvaror och spännande regionala smaker står i centrum. Upptäck asiatiska influenser på Floating Market Restaurant eller japanska favoriter på Atsuko. Du kan också äta vid stranden eller poolen på The Boathouse Aegean Beach Grill & Lounge och njuta av uppfriskande cocktails och snacks på Le Morne Lounge. Oavsett vad du föredrar kommer du att hitta något att skämma bort dina smaklökar med på JW Marriott Mauritius Resort.

Boende

Med 169 överdådigt inredda gästsviter och en exklusiv privat villa på ön erbjuder resorten en oas av lyx. Rummen är rymliga och väl inredda med ljusa och moderna färger och är utrustade med fina möbler. I ditt rum sover du i en dubbelsäng och kan njuta av bekvämligheter som TV, Wi-Fi och luftkonditionering.

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelska, franska och kreol
  • Mauritiska rupee (MUR)
  • 1,27 miljoner
  • 24-30 °C
  • Sommertid +1 timme, vintertid +2 timmar