>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Amani Tiwi Beach Resort

Amani Tiwi Beach Resort är ett unikt paradis med frodig trädgård, privat sandstrand och underbar utsikt över Indiska oceanen. Här kan du njuta av den vackra soluppgången, ta ett dopp i den imponerande poolen, njuta av den exotiska stämningen och bara ta det lugnt på den bildsköna, vita sandstranden.

I de vackra omgivningarna finns alla möjligheter att koppla av och komma ner i varv. Om du hellre vill aktivera dig arrangerar hotellet olika aktiviteter under dagen och på den privata stranden kan du till exempel spela volleyboll, snorkla, dyka, vindsurfa eller prova på djuphavsfiske. 

Om du behöver en paus från solen så har hotellet både gym, bordtennisbord och flera mindre butiker med bland annat lokalt hantverk, smycken och souvenirer. Om du vill skämma bort dig lite extra kan du boka ett besök frisören eller skönhetssalongen. 

Med hela fyra barer och fem restauranger finns det alla möjligheter att hitta något som passar alla när det är dags för mat och dryck. Här finns allt från pizza och fiskrätter till snacks och lokala specialiteter på menyn.

För barn erbjuder hotellet separat barnpool, barnklubb och en särskild barnmeny.

De rymliga rummen är alla fint inredda och har luftkonditionering, TV, wifi, minikyl, te- och kaffeprodukter, hårtork, myggnät och balkong. Några rum har dessutom utsikt mot det inbjudande poolområdet. 
 

All inclusive per natt per person
230 SEK
Priset är per person per natt vid uppgradering till den standard som anges i det dagliga programmet.