Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Angel Beach Unawatuna

Upptäck Angel Beach Unawatuna, ett paradisiskt strandhotell i Galle. Njut av den utsökta restaurangen, det avkopplande poolområdet och ett lyxigt rum med moderna bekvämligheter.

Angel Beach Unawatuna

Sri Lanka

Välkommen till Angel Beach Unawatuna, en idyllisk tillflyktsort i Galle. Detta strandhotell är perfekt för både familjesemestrar och romantiska resor och erbjuder en unik blandning av moderna faciliteter och en avkopplande atmosfär.

Här kan du njuta av utsökta måltider på strandrestaurangen, känd för sina lokala specialiteter och internationella klassiker. Det breda urvalet av mat och dryck inkluderar allt från cocktails till färsk pizza, vilket gör restaurangen till en av de bästa matupplevelserna i Unawatuna.

Hotellets pool är ett paradis för både vuxna och barn. Poolen är omgiven av bekväma dagbäddar där du kan njuta av en cocktail och den vackra omgivningen. 

Rummet är utformat för ultimat komfort och lyx. Här har man tänkt på varje detalj för att din vistelse ska bli oförglömlig. Rummen är utrustade med en king size-säng och bekvämligheter som WiFi, luftkonditionering och en TV för att hjälpa dig att varva ner efter en dag med äventyr.

På Angel Beach Unawatuna väntar en oförglömlig upplevelse där du kan koppla av, njuta och skapa minnen för livet.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar