Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
utsikt från Lions Rock

Ceyloni Sigiriya Hotel

Ceyloni Hotel öppnade i april 2018 och är redan ett mycket populärt hotell på grund av det fantastiska läget, goda servicen och den autentiska atmosfären.

 

I lugna och lummiga omgivningar, bara 5 km från världsberömda Sigriya Rock, ligger detta boutiquehotell med en fantastisk utsikt mot landskapet runt omkring. Från hotellet kan du också uppleva lokalbefolkningen som arbetar på risfälten – en spännande titt bakom kulisserna som bidrar till känslan av att detta hotell är unikt.

 

Ceyloni Hotel är ett litet intimt hotell med endast 12 rum, men det erbjuder ändå alla de faciliteter som du behöver på din semester. Här finns både pool, en öppen restaurang där duktiga kockar levererar smakfulla srilankesiska, indiska och internationella rätter, samt en exklusiv butik där du kan köpa lokalproducerade produkter som schampo, oljor och olika hudvårdsprodukter.

 

Alla rum är inredda individuellt och har alla ett rymligt badrum med varmvatten, luftkonditionering, TV och wifi och privat balkong med utsikt mot den vackra omgivningen.