Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Cinnamon Bey Beruwala

Cinnamon Bey Beruwala är ett stort och populärt hotell med ett härligt poolområde, flera restauranger och många aktivitetsmöjligheter. Hitta din resa här.

Cinnamon Bey Beruwala

Sri Lanka
Cinnamon Bey Beruwala är ett stort och populärt hotell som ligger vid den vackra sandstranden mellan Bentota och Beruwala. Här hittar du alla faciliteter du behöver på en strandsemester.
 
Det härliga poolområdet är hotellets naturliga mötesplats med en stor pool, solstolar och parasoller samt en poolbar som serverar varma snacks, kalla drycker och färgglada cocktails. Cinnamon Bey Beruwala har också en separat pool endast för gäster i deluxe-rum, och för de minsta finns en barnpool samt en barnklubb.
 
Om du vill vara aktiv på semetern kan du att spela beachvolleyboll och badminton eller prova på vattensportaktiviteter som vattenskidor och vattenskoter. Du kan också få upp pulsen i träningsrummet eller unna dig en avkopplande massage eller spabehandling i den härliga spaavdelningen som även erbjuder bastu och ångbad.
 
När det blir dags för en bit mat kan du välja mellan flera olika matställen som erbjuder kulinariska upplevelser som sträcker sig från internationella och lokala lankesiska rätter till nygjord sushi.
 
På Cinnamon Bey Beruwala bor du i fina och moderna superiorrum med egen balkong eller terrass och utsikt över trädgården. Alla rum har minibar, wi-fi och värdeskåp. Det är möjligt att köpa en extra havsutsikt.
 
Det är också möjligt att uppgradera till ett rum i Deluxe Ocean Wing, som är en nyare sektion med separat poolområde och snackbar reserverad för gäster i denna sektion. Deluxe-rummen har en underbar utsikt över poolen eller havet.
 
Observera att det priset för uppgradering som anges här är ett utgångspris och att priset kan vara betydligt högre under högsäsong.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar