Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Eagle Regency Hotel

Få en oförglömlig semesterupplevelse på Eagle Regency i Kandy. Njut av bekväma rum, moderna bekvämligheter och enkel tillgång till Kandys ikoniska attraktioner.

Eagle Regency Hotel

Sri Lanka

Upplev en oförglömlig semesterupplevelse på Eagle Regency, centralt beläget i den förtrollande staden Kandy. 

Med faciliteter som gratis Wi-Fi och en 24-timmarsreception är Eagle Regency det perfekta valet för din nästa semester. Koppla av och skapa oförglömliga minnen i den bekväma omgivningen. Du kan också njuta av en avkopplande dag vid hotellets pool eller ta ett uppfriskande dopp efter en dag med fantastiska upplevelser.

Resortens rum och sviter är inspirerade av Sri Lankas gamla arkitektoniska stilar. Kreativa träsniderier på möblerna, naturliga material och moderna bekvämligheter gör din vistelse stilfull och uppskattad. Rummen på Eagle Regency har en dubbelsäng och bekvämligheter som Wi-Fi, luftkonditionering, minibar och värdeskåp. 

Utforska de berömda sevärdheterna i Kandy, inklusive den heliga Dalada Maligawa och de historiska gatorna i UNESCO: s världsarvslista. Du kan också gå på äventyr i Royal Botanical Garden Peradeniya eller fördjupa dig i den rika kulturen och konsten på Kandy Cultural Centre.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar