Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Earl's Regent Hotel

Upptäck Sri Lankas charm från hjärtat av Kandy på Earl's Regent Hotel. Hotellet ligger vid den pulserande stadskärnan och erbjuder lyxiga rum, en uppfriskande pool och en kulinarisk resa i restaurangen.

Earl's Regent Hotel

Sri Lanka

Earl's Regent Hotel ligger vackert inbäddat i hjärtat av Sri Lanka, närmare bestämt i den charmiga staden Kandy. Hotellet ligger nära Kandy Railway Station, det ikoniska Temple of Tooth och har enkel tillgång till lokala marknader och butiker. På hotellet kan du njuta av panoramautsikten över staden i den uppfriskande poolen eller hitta fullständig avkoppling i det välutrustade spaet, där erfarna terapeuter finns till hands för att skämma bort dina sinnen.

När du utforskar de lokala sevärdheterna och kulturpärlorna i den historiska staden Kandy kan du alltid återvända till Earl's Regent Hotel för att koppla av och hämta ny energi. Dina välutrustade rum är en harmonisk kombination av moderna bekvämligheter och autentisk lokal charm, utformad för att säkerställa en bekväm och minnesvärd upplevelse. Bekvämligheter på rummet inkluderar Wi-Fi, minibar, TV, privat badrum och privat balkong.

När du blir hungrig kan du gå till hotellets restaurang, som serverar ett brett utbud av läckra rätter.

Ta nästa steg mot en äventyrsfylld resa och låt Earl's Regent Hotel vara din bas för att utforska de förtrollande skatter som Sri Lanka har att erbjuda. 

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar