Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

EKHO Safari Tissa

Njut av en oförglömlig upplevelse vid Lake Tissa på EKHO Safari Hotel i Sri Lanka. Mysiga rum med moderna bekvämligheter som luftkonditionering, Wi-Fi och minibar. Utforska den närliggande nationalparken Yala eller koppla av vid poolen med sjöutsikt. Njut av utsökta måltider i vår restaurang med pan

EKHO Safari Tissa

Sri Lanka

EKHO Safari är ett unikt och charmigt hotell som ligger inbäddat i den frodiga, gröna naturen vid den vackra Tissa Lake i Tissamaharama, Sri Lanka. Detta hotell förstår att moderna resenärer söker mer än bara en övernattning - de söker en autentisk upplevelse som återspeglar resmålets anda och kultur. EKHO Safari erbjuder en sådan upplevelse med sina vackert inredda rum som utstrålar naturliga material och varma bruna färger, vilket garanterar en mysig atmosfär. Varje rum är utrustat med luftkonditionering, Wi-Fi, kylskåp och minibar, perfekt för både avkoppling och komfort.

Medan du avnjuter en måltid i hotellets restaurang kan du beundra den hisnande utsikten över sjön Tissa. Maten tillagas och serveras både som buffé och à la carte. För den som vill koppla av erbjuder hotellet en inbjudande pool med utsikt över sjön, perfekt för en svalkande simtur eller solbad på en av de många solstolarna.

För naturälskare erbjuder EKHO Safari enkel tillgång till den imponerande nationalparken Yala, bara 20 minuters bilresa bort. Hotellet är också perfekt för dem som gillar fågelskådning eller en lugn promenad runt sjön. Dessutom är personalen känd för sin vänlighet och engagemang för att se till att gästernas vistelse är bekväm och minnesvärd. 

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar