>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Hikka Tranz by Cinnamon

Hikka Tranz by Cinnamon är ett stort, fint hotell med perfekt läge vid den långa, gyllene sandstranden och med kort avstånd till centrum av den populära badorten Hikkaduwa, där du hittar en lång rad butiker, restauranger och barer.

Hotellet har ett stort, fint poolområde med separat barnpool samt solstolar och parasoller. Det finns också en mysig poolbar som serverar snacks, kalla drycker och uppfriskande cocktails med utsikt över poolen och havet.

Huvudrestaurangen på Hikka Tranz by Cinnamon serverar frukost, lunch och middag från en buffé med ett fint urval av internationella och lankesiska rätter. Resten av dagen kan du välja mellan olika rätter från deras à la carte-meny. Hotellet har även en trrevlig à la carte-restaurang där du kan njuta av nyfångad fisk och skaldjur till ljudet av vågornas mjuka svall.

På Hikka Tranz by Cinnamon bor du i fina rum med värdeskåp, minibar och wifi samt en privat balkong med delvis utsikt över den vackra Indiska oceanen.

Dubbelrum med frukost från
275 SEK
Priset är per person per natt vid uppgradering till den standard som anges i det dagliga programmet.