Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Hikkaduwa Crystal Sands Hotel

Crystal Sands Resort i Hikkaduwa, Sri Lanka - paradis på sydkusten. Njut av hisnande stränder och oförglömliga vyer. Nära till Galle Fort och Mirissas valskådning. Faciliteterna inkluderar infinitypool, spa, fitnesscenter och en utsökt restaurang med utsikt över Indiska

Hikkaduwa Crystal Sands Hotel

Sri Lanka

Crystal Sands är ett trevligt hotell som ligger nära staden Hikkaduwa på Sri Lankas sydkust, bara några steg från den vackra Rathgama Beach. Galle Fort, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, ligger 20 minuters bilresa från resorten. En timmes bilresa bort ligger Mirissa, ett populärt resmål för val- och delfinskådning.

På Crystal Sands kan du förvänta dig en lyxig upplevelse med rymliga vardagsrum inomhus och utomhus och oförglömlig utsikt. Rummen är också utrustade med moderna bekvämligheter som luftkonditionering, Wi-Fi, värdeskåp och TV. Vissa rum har även en liten privat pool.

Hotellet har också en spektakulär infinitypool på takterrassen, en restaurang och bar samt en grön gräsmatta med solstolar. Om du är ute efter avkoppling och välbefinnande kan du njuta av måltider som serveras direkt i din svit, träna i det välutrustade fitnesscentret eller skämma bort dig själv i spaet.

Hotellets takrestaurang och bar, Tempest på 10:e våningen, erbjuder utsökta asiatiska smaker och en magnifik, fri utsikt över Indiska oceanen. Du kan också njuta av cocktails intill eller i den fantastiska infinitypoolen.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar