Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Kandy The Tourmaline Hotel

Avkoppling och fritid är garanterat med vårt fullt utrustade fitnesscenter, uppfriskande pool och en lugnande spaavdelning. Perfekt för familjer, med en lekplats och fritidsanläggningar, bara några minuter från Kandy Botanical Gardens och lokala attraktioner.

Kandy The Tourmaline Hotel

Sri Lanka

Välkommen till Kandy The Tourmaline Hotel!

Njut av en oförglömlig vistelse på Kandy The Tourmaline Hotel. I rummet sover ni i en dubbelsäng och alla rum har luftkonditionering, minibar, TV, Wi-Fi och eget badrum.

Hotellets restaurang erbjuder en fantastisk gastronomisk upplevelse med ett varierat urval av kulinariska läckerheter för att tillfredsställa alla smaker. 

Det finns ett fitnesscenter och en pool på Kandy The Tourmaline Hotel. 

På Kandy The Tourmaline Hotel kan du njuta av tillgång till hotellets faciliteter, inklusive ett välutrustat fitnesscenter där du kan hålla dig i form under din vistelse. Koppla av och förnya dig i spaavdelningen, som erbjuder ett brett utbud av avkopplande behandlingar och massagetjänster. Du kan njuta av det tropiska klimatet vid hotellets stora pool. Solstolar finns tillgängliga för gästerna och hotellet erbjuder också tennisbanor, ett fitnesscenter och olika andra fritidsfaciliteter. Det finns också en lekplats för barn.

Utforska området runt hotellet och upptäck en värld av spännande aktiviteter och attraktioner. Kandy The Tourmaline Hotel ligger 2,5 km från Kandys botaniska trädgård och 1,5 km från stadens centrum. Museet Tea Factory ligger ca 3 km bort.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar