Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Mahaweli Reach Hotel

Mahaweli Reach Hotel i Kandy kombinerar traditionell lankesisk estetik med lyxiga bekvämligheter. Njut av förtrollande rum med privata balkonger, fantastisk utsikt och lyxiga bekvämligheter för en oförglömlig semester i bergen.

Mahaweli Reach Hotel

Sri Lanka
Mahaweli Reach Hotel i Kandy, Sri Lanka, är en exklusiv tillflyktsort där man lyckats förena traditionell lankesisk estetik med lyxiga bekvämligheter. Detta boutiquehotell erbjuder rymliga Deluxe-rum med en förtrollande atmosfär och privata balkonger som vetter mot antingen hotellets pool, de lummiga trädgårdarna eller den hisnande Mahaweli-floden. 
 
Rummen är utformade för att vara din perfekta tillflyktsort i bergen där du kan koppla av och njuta av lugnet. Efter en dag med äventyr kan du unna dig ett lyxigt bad i det stora badkaret och utnyttja höghastighetsinternet för att dela dina semesterminnen med världen. En enkel- eller dubbelsäng garanterar en mysig stund framför TV:n eller en lugn natts sömn i det sanna lugnet som bara Kandy kan erbjuda.
 
Rummen har en rad bekvämligheter som luftkonditionering, egen balkong, TV, badkar/dusch, toalettartiklar, minibar, kaffe- och tefaciliteter, värdeskåp, strykjärn och strykbräda samt utsikt över floden, trädgården eller poolen. 
 
Mahaweli Reach Hotel är dedikerat till att göra varje ögonblick av din vistelse speciell. Hotellet inbjuder dig att uppleva den raffinerade charmen i sina rum, fira speciella evenemang vid flodstranden, hitta sann förnyelse på spaet och till och med utforska Kandy, där det alltid finns något nytt att upptäcka vid varje besök.
Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar