Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Mount Lavinia Hotel

Mount Lavinia Hotel fantastiskt hotell på Sri Lanka - Läs mer om Mount Lavinia Hotel och alla dina möjligheter för övernattning - klicka här

Mount Lavinia Hotel

Sri Lanka

På en klippa på västkusten, precis vid Indiska oceanen, ligger en av de äldsta byggnaderna på Sri Lanka. Denna byggnad heter i dag Mount Lavinia Hotel och är ett av Sri Lankas mest kända hotell – och det är inte så konstigt!

Under kolonialtiden valde guvernör Sir. Thomas Maitland denna häpnadsväckande plats till att bygga sitt palats. Dessutom grävde han en hemlig tunnel så att han kunde smuggla in sin utvalda, den portugisiska dansaren Lovina, i palatset.

Efter kolonialtiden har åtskilliga par gått i guvernörens fotspår och smugglat bort deras utvalda från vardagen och upp till detta romantiska paradis. Dock via huvudingången efter att palatset har blivit hotell.
I dag erbjuder det gamla palatset allt vad hjärtat begär: Du kan skämma bort smaklökarna på en av hotellets tre restauranger, rå om kropp och själ på dess lyxiga spa, och ge ögonen en fantastisk utsikt från hotellets panoramaterrass och pool.

På rummet har du gratis WiFi, safety box, aircondition, hårtork, minibar och vattenkokare till te och kaffe.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar