Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Occidental Eden Beruwala

Skäm bort dig själv i spaet, utforska lokala och internationella smaker i restaurangerna och njut av solnedgången vid poolen. Perfekt för en avkopplande familjesemester eller en romantisk tillflyktsort.

Occidental Eden Beruwala

Sri Lanka

Occidental Eden Beruwala är ett tropiskt paradis, en oas av lugn belägen längs Indiska oceanens kust på Sri Lankas västkust.

Få ut det mesta av din semester i detta paradis och njut av den stora poolen där du kan svalka dig från värmen medan du njuter av en uppfriskande drink. Eller gå till hälsocentret, som erbjuder ett brett utbud av spabehandlingar. Du kan också njuta av solen på en solstol vid stranden, titta på solnedgången och promenera längs kilometerlånga orörda stränder. Detta är bara några av de nöjen du kan njuta av under din vistelse på hotellet.

Med 158 rum erbjuder Occidental Eden Beruwala en fristad för avkoppling och lugn. Varje rum är inrett med inspiration från den lokala kulturen och ger maximal komfort för alla typer av vistelser. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar och har bekvämligheter som luftkonditionering, Wi-Fi och TV. Alla rum har också balkong eller terrass med utsikt över antingen trädgården, poolen eller havet.

Välj bland ett brett utbud av restauranger i 3 olika matsalar, som alla erbjuder en mysig atmosfär. Njut av lokala och internationella rätter, temakvällar, snacks och några av de bästa lägena i området. På Occidental Eden Beruwala ska varje ögonblick av din vistelse vara speciellt. Du kan också njuta av en privat middag under stjärnorna i en intim och romantisk miljö på Beruwala Beach och ge dig ut på en unik kulinarisk resa med din partner.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar