Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Riff Hikkaduwa

Skäm bort dig själv med ett uppehåll på lyxiga Riff Hikkaduwa med läge direkt på stranden, infinity-pool, spaavdelning och takterrass. Se mer här!

Riff Hikkaduwa

Sri Lanka

På det lyxiga, femstjärnig Riff Hikkaduwa bor du precis vid Hikkaduwas gyllene sandstrand och nyckelordet här är avslappning. Hotellet är därför framför allt lämpligt för vuxna som önskar lugn och ro.  
 

Hotellet är Hikkaduwas första designerhotell och en äkta pärla, som på elegantaste vis kombinerar det traditionella srilankesiska med modern arkitektur.
 

Här kan du skämma bort dig själv med en avslappnande behandling på hotellets spaavdelning, träna på hotellets gym, ta ett dopp i den underbara infinity-poolen eller bara slappna av med god bok i en av hotellet solsängar.
 

Restauranger och barer

På Riff Hikkaduwa finns inte mindre än fyra restauranger och barer.
 

Huvudrestauranten erbjuder läcker frukost och en à la carte-meny med ett brett urval av internationella och lokala rätter, medan poolbaren serverar färska sallader, smörgåsar på gourmetnivå och kalla drycker.
 

Om du vill skämma bort dig själv med det lilla extra, så testa en av kockens specialiteter eller ta en drink på hotellet takterrass, som har en trevlig loungestämning och en spektakulär 180 graders utsikt över havet.
 

Slutligen bjuder stilfulla Lobby Bar & Lounge på färska fruktjuicer, smoothies, cocktails, kaffe, te och andra drycker samt olika tilltugg och mellanmål.
 

Därutöver finns både bibliotek, wifi och möjlighet att ta yogalektioner (mot avgift).
 

Rum på Riff Hikkaduwa

Alla rum på Riff Hikkaduwa är modernt och smakfullt inredda i naturliga material och dämpade färger som ger en fantastiskt avslappnad stämning.
 

Dessutom har alla rum eget badrum med rainshower, minibar, wifi, king size-säng, luftkonditionering, TV, vattenkokare, gratis Ceylon-te och dricksvatten, möjlighet för rumsservice och balkong med havsutsikt.   
 

Läge

Hotellet ligger vid sandstranden i Hikkaduwa och endast ca 20 minuter från den berömda hamnstaden Galle och härifrån har du goda möjligheter för att uppleva ännu mer av underbara Sri Lanka. Ta t.ex. en snorkeltur vid de vackra korallreven, upplev livet under vattenytan från en båt med glasbotten, gör en utflykt till en av de vackra stränderna längs med kusten eller utforska gatorna i Galle’s Fort, som finns upptaget på UNESCO:s världsarvslista.
 

Observera att vågorna kan vara höga och att det kan vara underströmmar i vattnet.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar