Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Sayura Beach Hotel

Få Sri Lankas kanske bästa havsutsikt på härliga Sayura Beach Hotel, som ligger på en underbar, privat sandstrand utanför Unawatuna. Läs mer här!

Sayura Beach Hotel

Sri Lanka

Sayura Beach Hotel ligger vid den trevliga badorten Unawatuna på Sri Lankas sydkust.

Hotellet ligger vid en härlig privat sandstrand där du kan uppleva sköldpaddor och i den lugna lagunen strax intill kan du bada och snorkla i skydd av revet, som håller de våldsamma vågorna ute.

Om du föredrar poolen framför stranden kan du ta ett dopp i den övertäckta poolen som ligger på hotellets bottenvåning med öppen förbindelse med sandstranden.

På Sayura Beach Hotel kan du också få en avslappnande massage eller slappna av med en god bok medan du njuter av utsikten från din solstol.

Alla rum är fint och enkelt inredda med privat badrum med gratis toalettartiklar, luftkonditionering, vattenkokare, hårtork, TV, säkerhetsskåp och möjlighet att få rumsservice.

Med fantastisk utsikt över havet, läget precis vid stranden och kort avstånd till Unawatuna med sitt utbud av restauranger och butiker, är Sayura Beach Hotel en perfekt bas för din badsemester.

Observera att vågorna kan vara höga och att det kan vara underströmmar i vattnet precis utanför hotellet, men att vattnet är lugnt och stilla i lagunen precis intill.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar