Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

Thaproban Pavilion Resort and Spa

Med en fantastisk utsikt mot det azurblå havet och endast 5-10 minuter till Unawatunas stränder ligger lyxiga Thaproban Pavilion Resort & Spa. Läs mer här!

Thaproban Pavilion Resort and Spa

Sri Lanka

Endast 5-10 minuter från Unawatunas härliga sandstrand hittar du det femstjärniga Thaproban Pavilion Resort & Spa.
 

Detta lyxiga boutique-hotell välkomnar dig med avslappnad atmosfär, rymliga terrasser och loungeområden samt en enastående utsikt mot Indiska oceanen och världsberömda Galle Fort.
 

Upplev den vackra solnedgången från Buena Vista-restaurangen, som erbjuder en rad rätter med fisk och skaldjur samt ett stort urval av internationella, asiatiska och srilankesiska rätter.
 

Njut av en gudomligt god hummer eller grillad bläckfisk under bar himmel, skäm bort kropp och själ med en avslappnande behandling på Sansevi Spa eller ta den korta turen in till Unawatuna, där du hittar vita sandstränder och azurblått vatten, fina dyk- och snorkelmöjligheter vid det vackra korallrevet, trevliga restauranger och massor av utflyktsmöjligheter.
 

I Unawatuna finns kort sagt allt vad du kan önska dig på en badsemester på Sri Lanka och med Thaproban Pavillion Resort & Spa som bas får du garanterat en avslappnande och lyxig upplevelse.
 

Alla rum är rymliga och eleganta med luftkonditionering, TV, minibar, wifi, vattenkokare och privat badrum, samt terrass eller balkong med härlig utsikt över Indiska oceanen.
 

Mot ett tillägg i pris är det möjligt att boka en svit med två sovrum och två badrum. Thaproban Pavilion Resort & Spa är därför perfekt för familjer som reser med barn.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar