Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
utsikt från Lions Rock

The Palms Hotel Beruwala

Skäm bort dig själv med ett urval av kulinariska upplevelser, avkopplande behandlingar i vårt hälsocenter och delta i de många fritidsaktiviteterna. En perfekt tillflyktsort för par, med den fantastiska Indiska oceanen som bakgrund.

The Palms Hotel Beruwala

Sri Lanka

The Palms Beruwala ligger i den pittoreska staden Beruwala på Sri Lanka och erbjuder ett tropiskt paradis med den glittrande Indiska oceanen som imponerande bakgrund. Med sitt fantastiska läge längs Sri Lankas orörda kustlinje väntar en uppsjö av fritidsaktiviteter på dig på The Palms. Från beachvolleyboll till en simtur i det klarblå havet, eller bara luta dig tillbaka och insupa allt - valet är ditt.

De skickliga terapeuterna på The Palms Wellness Centre erbjuder en rad avkopplande behandlingar, från avstressande massage till energigivande ansiktsbehandlingar. Det finns mycket att göra i och runt Beruwala, men The Palms Hotel har också mycket att underhålla dig med. Här finns en utmärkt pool och sportfaciliteter, ett fitnesscenter och ett Sri Lankas ayurvediska healingcenter. Du kommer snabbt att bekanta dig med den utmärkta restaurangen, det finns också barer och ett kafé och till och med en hotellounge.

Kliv in i en värld av kulinariska läckerheter på The Palms, där varje måltid är en resa i smak och tillfredsställelse. Utforska en symfoni av smaker som sträcker sig från Sri Lankas rika kulinariska specialiteter till det internationella kökets globala dragningskraft.

Alla rum på The Palms är inredda med antingen dubbel- eller enkelsängar och har eget badrum. Rummen har unik utsikt över antingen hotellets lummiga trädgårdar eller det azurblå havet. För att garantera en bekväm vistelse är alla rum utrustade med bekvämligheter som TV, telefon, minibar (mot avgift) och värdeskåp.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesiska och tamil
  • Lankesiska Rupee (LKR)
  • 20,3 miljoner
  • 22°C - 32°C
  • Sommartid +5,5 timmar, vintertid +4,5 timmar