>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
Gran Canaria
  • Vælg afrejsedato
    = Lägsta pris = Mellanpris = Högsta pris

Tryggt & säkert

Res ut i världen
Utrikesdepartementet, UD, avråder inte längre från icke nödvändiga resor på grund av coronapandemin, vilket betyder att du kan resa ut i världen igen.

Full återbetalning
Du kan avboka din resa och få tillbaka varenda krona, om UD avråder från resa till ditt resmål 14 dagar innan avresa.

100 % säkerhet
Vi är en dansk resebyrå och därför medlem i Danmarks Resebyråförening och danska Resegarantifonden. Alla våra kunder omfattas av resegarantin, oavsett var i världen de bor. Du kan alltså känna dig helt trygg när du bokar en resa hos oss, även som svensk kund.

5 bra anledningar att välja Flamingo Tours till Gran Canaria

  •   1. Bra priser

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få bästa möjliga valuta för pengarna. Därför hittar du inte de allra billigaste och mest slitna hotellen på Gran Canaria hos oss, men vi garanterar att du får bästa möjliga pris på de kvalitetshotell vi samarbetar med.

  •   2. Privat transfer

Hos Flamingo Tours ingår alltid privat transfer till och från flygplatsen. Du slipper alltså sitta i en fullpackad buss med en massa andra turister, utan åker direkt till ditt hotell utan onödiga stopp längs vägen.

  •   3. Bagaget ingår

Vi tycker det är självklart att man har tar med sig bagage när man åker på semester. Vi tycker också att man ska se vad resan kostar på en gång och inte råka ut för dolda kostnader som läggs till medan man beställer sin resa. Därför ingår alltid bagage alltid i priset hos Flamingo Tours.

  •   4. Flexibilitet

När du bokar en resa med Flamingo Tours är det alltid med reguljärflyg. Det ger oss maximal flexibilitet och gör det möjligt att ändra till exempel utresedag och resans längd så att det passar dig allra bäst.

Vi strävar efter att boka direktflyg eller flyg med högst en mellanlandning och vi bokar alltid med större, erkända flygbolag.

  •   5. Nöjda kunder

Nöjda kunder betyder allt för Flamingo Tours. När vi väljer hotell tittar vi därför noga på vad tidigare gäster har tyckt och alla våra hotell på Gran Canaria har fått minst 4 av 5 stjärnor från tidigare gäster på TripAdvisor.