Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Stella Di Mare

Drömmer du om lyx? Service i världsklass? Gångavstånd till butiker och strand? Läs mer om Stella Di Mare Dubai Marina och hitta drömresan här.

Stella Di Mare

Dubai
Under din vistelse på Stella Di Mare kan du se fram emot hög standard, exklusiv inredning och service i världsklass.
 
Hotellet har ett fantastiskt läge med gångavstånd till Dubai Marina, The Walk och den härliga stranden i Jueirah Beach Residence, JBR. Du tar dit enkelt fram till fots oavsett om du vill ligga på stranden, shoppa i Dubais butiker eller prova någon av alla vattensporter som erbjuds på JBR Beach.
 
Om du vill ta det lugnt på hotellet kan du ta ett dopp i utomhuspoolen, svalka dig med en drink i poolbaren, träna på gymmet eller skämma bort dig själv med en behandling på den lyxiga spa-avdelningen.
 
Du kan också ta en autentisk italiensk kopp kaffe på Orphic Bar eller njuta av en cocktail på Skyland på takvåningen 31 trappor upp.
 
När du blir hungrig har du tre restauranger att välja mellan på Stella Di Mare – Triton med välsmakande fusions- och medelhavsrätter, La Fontana med en stor internationell buffet, samt Leonardo med italienska rätter på menyn.
 
Alla rum på Stella Di Mare Dubai Marina är exklusivt inredda med eget badrum, luftkonditionering, TV och kaffeprodukter.
Fakta om Dubai
  • Förenade Arabemiraterna, Abu Dhabi
  • Arabiska och engelska
  • Dirham (AED)
  • 2,5 miljoner
  • 23-41°C
  • Sommartid +2 timmar, vintertid +3 timmar