Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

The Fern Residency Jaipur

I Centrum av Jaipur, med kort avstånd till bland annat den berömda Bapu Bazar, vind palatset Hawa Mahal och Birla Mandir templet, är The Fern Residency en perfekt bas för ett behagligt och upplevelserikt uppehåll i den rosa staden.

Har du behov för en stunds avslappning, så är poolen på takterrassen ett besök värt. Här kan du läsa en bok i solstolarna eller ta en drink i poolbaren och njuta av den fantastiska utsikten över staden.

Vill du hellre få svett på pannan, så finns det även möjlighet för det i hotellets träningslokal. Här är det även möjligt att få skön behandling i spaavdelningen. The Fern Residency har dessutom en egen restaurant som serverar allt från lokala Indiska rätter samt Asiatiska och internationella rätter.

Alla rum på det 4 stjärniga hotellet The Fern Residency har en fantastisk utsikt över staden och allt för att du ska få ett behagligt uppehåll i Jaipur – eget badrum, behagliga sängar, wi-fi och air-condition samt elektronisk safebox, möjlighet för att stryka kläder, hårfön och möjlighet för att göra kaffe/the på rummet.

Så drömmer du om att bo på ett modernt och charmigt hotell i hjärtat av Jaipur, är The Fern Residency det perfekta hotellet för dig!