>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
Zebror springa i floden

Keekorok Lodge

Med ett unikt läge i hjärtat av Masai Mara ligger charmiga Keekorok Lodge, som är byggt i lokal stil med sandsten och cederträ. Detta är den perfekta basen för safari i det ikoniska viltreservatet.
 

Det är möjligt att uppleva djurlivet på nära håll även från lodgen – både från poolen och soldäcket, samt från den 300 meter långa gångbron, som har utsikt mot en liten sjö dit det kommer många flodhästar. Just gångbron är något av det som många gäster framhäver som något helt speciellt eftersom du där kommer riktigt nära inpå djuren.
 

Mellan själva safariturerna kan du njuta av den vackra naturen, skämma bort dig själv med en avslappnande massage (tillköp) eller slappa av vid poolen som även har en tillhörande bar. Reser du med barn så finns det även en lekplats här.
 

Lodgens restaurant serverar ett urval av traditionella afrikanska och internationella maträtter och baren bjuder på en fin samling av whiskey, cigarrer och, naturligtvis, friskmalet kenyansk kaffe. På lodgen finns även WiFi och säkerhetsskåp.
 

På Keekorok Lodge bor du i stora luftiga rum med eget badrum och samt balkong/terrass. Alla rummen är inredda i mysig afrikansk stil, har takfläkt och myggnät över sängen. 

Dubbelrum m. helpension, från
700 Kr.
Priset är per person per natt vid uppgradering till den standard som anges i det dagliga programmet.

Väder och klimat