>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
Zebror springa i floden

The Ark Lodge

The Ark Lodge ligger mitt i Aberdare Nationalparks hjärta och har storslagen panoramautsikt över de vackra omgivningarna, samt ett vattenhål som lockar till sig massor med vilda djur.

Här kan du uppleva Kenyas vilda djurliv på nära håll – utan att ens lämna lodgen. Här finns inte mindre än fyra utsiktsområden där du kan observera djur i lugn och ro. Om du vill komma ännu närmare, rekommenderar vi ett besök i lodgens bunker, som delvis ligger under jord och är ett perfekt gömställe för att uppleva djur och ta fantastiska närbilder.

Restaurangen på The Ark Lodge serverar läckra rätter med färska, lokala råvaror morgon och kväll, endera som buffé eller från en meny beroende på antalet gäster. Lodgen har också en trevlig bar där du kan släcka törsten eller njuta av en drink. Det finns också en liten souvenirbutik som säljer fint hantverk, böcker och lite toalettartiklar.

The Ark Lodge har 60 fina rum fördelade på tre våningar. Alla rum är enkelt inredda med badrum, dubbel- eller enkelsängar och ett alarmsystem (en ”buzzer”) som väcker dig om det dyker upp särskilt intressanta djur vid vattenhålet på natten.

Väder och klimat