Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Preskil Island Resort (Östkusten)

Preskil Island Resort ligger på en privat halvö med 750 m strand, infinitypool, flera restauranger och fina familjerum. Hitta dit hotell på Mauritius här

Preskil Island Resort (Östkusten)

Mauritius
Preskil Island Resort är ett underbart hotell med fantastiskt läge på en halvö på sydöstra Mauritius. Resorten ligger mitt emellan den historiskt intressanta staden Mahebourg och Blue Bay Marine Park, som är känt för vackra korallrev och fina snorkelvatten. Från hotellet har du fantastisk utsikt över det vackra havet. Här kan du njuta av det tropiska ö-livet och vackra paradisstränder.
 

Aktiviteter och omgivningar

Preskil Island Resort erbjuder gott om möjligheter till både avkoppling och aktiviteter. Njut av utsikten över bergen och korallöarna med fötterna begravda i den finkorniga sanden, ta ett dopp i det kristallklara vattnet eller prova på roliga vattensportaktiviteter som stand-up paddle boarding, vindsurfing, snorkling eller vattenskidåkning. 
 
Om du är intresserad av att lära dig vindsurfing eller kiteboarding finns surfskolan på Preskil Island Resort redo att erbjuda dig utbildning och vägledning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren är detta en idealisk plats för att få aktuell information om aktuella vågförhållanden och förbättra dina färdigheter. Klubben drivs av den världsberömde kitesurfingmästaren Jérôme Bonieux och hans två erfarna medarbetare, Max och Dominique. Skolan erbjuder ett brett utbud av vattensportaktiviteter, inklusive kitesurfing, wakeboarding och stand-up paddling.
 
Om du behöver en paus från stranden och havet kan du ta ett dopp i den underbara infinitypoolen, som också har ett grunt område i ena änden som är perfekt för barn. Anläggningen har också ett familjeområde med en separat pool.
 
För barn mellan 3 och 12 år finns det en internationell barnklubb som anordnar en mängd olika aktiviteter och ger barnen oförglömliga upplevelser.
 
Om du verkligen vill skämma bort dig själv ska du bege dig till Banyan Spa, som förutom bastu, ångbad och jacuzzi erbjuder ett brett utbud av avkopplande behandlingar som kombinerar traditionell holistisk terapi med välkända moderna tekniker. Det är också möjligt att boka massage för gravida kvinnor, barn och par.
 
För de aktiva erbjuder Preskil Island Resort också ett fitnesscenter, tennisbanor, beachvolleyboll och bordtennis, och på kvällarna finns det kvällsunderhållning för både barn och vuxna.
 

Restauranger och barer

Dagen börjar på  Rendez-Vous med en överdådig frukost från buffetbord. Här serveras även lunch och middag med utsökta inhemska och internationella maträtter. Om du föredrar à la carte kan du välja mellan medelhavsinspirerade rätter på middagsrestaurangen Mosaïc eller nyfångad fisk och skaldjur på 1810.
 
Dagtid fungerar 1810 som strandbar, där du kan luta dig tillbaka i de sköna säckstolarna och njuta av utsikten mot Île aux Aigrettes och Lion Mountain, medan du njuter av en lättare lunch eller kylda drycker.
 
På kvällen slår Medley Bar upp dörrarna och bjuder på dansgolv, scen och livemusik. Här serveras bland annat öl från hela världen och lokalinspirerade cocktails.
 

Boende

På Preskil Island Resort bor du i fina, rymliga dubbelrum med plats för två vuxna och ett barn. Alla rum har balkong eller terrass – de flesta med fantastisk utsikt mot stranden och det azurblå havet.
 
Det finns även familjerum med plats för två vuxna och tre stora barn. Familjerummen har endera havsutsikt eller utsikt mot den välskötta, tropiska trädgården.
 
Alla rum har dessutom luftkonditionering, wifi, säkerhetsskåp, minibar, kaffe- och teprodukter, telefon och TV, samt badrum med dusch, hårtork, badrockar och tofflor.
Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelska, franska och kreol
  • Mauritiska rupee (MUR)
  • 1,27 miljoner
  • 24-30 °C
  • Sommertid +1 timme, vintertid +2 timmar