Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Kloof Street Hotel

Besök det fantastiska Kloof Street Hotel i centrala Kapstaden. Här är du omgiven av stadsliv, utsökt mat och pool, samt fantastisk utsikt över Kapstadens stad och landsbygd.

Kloof Street Hotel

Sydafrika

Mitt i hjärtat av den pulserande staden Kapstaden ligger ditt drömhotell - Kloof Street Hotel. Som namnet antyder är Kloof Street Hotel centralt beläget på den populära Kloof Street, nära Kapstadens centrum.

Om du vill njuta av din semester till fullo kan du utforska den soliga takterrassen med bar, pool och solstolar - den perfekta platsen för att njuta av en uppfriskande drink eller läckra snacks.

När hungern slår till kan du skämma bort dina smaklökar med både internationella rätter och Kapstadens lokala favoriter. Takrestaurangen erbjuder en kulinarisk upplevelse med fantastisk utsikt över Kapstadens ikoniska berg. Dessutom har hotellet en mysig restaurang och ett café på bottenvåningen.

De moderna rummen på Kloof Street Hotel är inredda med stora fönster som ger en fantastisk utsikt över staden eller Kapstadens fantastiska bergslandskap. Rummen är utrustade med moderna bekvämligheter som luftkonditionering, värdeskåp, minibar, Wi-Fi och TV.