>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Anda Lanta Resort

Välkommen till paradiset! Anda Lanta Resort är ett mysigt och charmigt hotell beläget i en liten, idyllisk vik i den södra delen av Koh Lanta. Här får du en avslappnad atmosfär, fantastisk service och ett underbart läge direkt på den fina sandstranden Klong Jark.

På Anda Lanta Resort finns det stora möjligheter att komma igång med långa lata dagar på stranden eller vid det härliga poolområdet med barnpool, solstolar och parasoller. Du kan också unna dig en avslappnande massage på kanten av stranden till ljudet av havets milda vågor.

Vill du uppleva ännu mer ligger hotellet bara några kilometer från Koh Lanta National Marine Park, där du kan uppleva exotiska djur och växter. Dessutom erbjuder hotellet olika utflykter som elefantvandring samt dyk- och snorklingsturer, där du kan uppleva närliggande paradisöar, spännande undervattensgrottor och färgglada korallrev. Du kan också hyra en motorcykel eller en kajak och utforska området på egen hand.

Tillbaka på hotellet kan du njuta av en utsökt lunch eller middag i hotellets restaurang som ligger direkt på stranden med en underbar utsikt över havet. Om du vill prova något annorlunda finns det några matställen längs stranden och i den närliggande byn, där du även kan köpa lokalt hantverk och souvenirer.

På Anda Lanta Resort bor du i ljusa och moderna rum med dubbel- eller enkelsängar, en liten soffa, badrum med hårtork och privat balkong med utsikt över den lummiga trädgården med höga palmer, tropiska växter och färgglada blommor. Rummen har även luftkonditionering, kylskåp, TV och Wi-Fi samt möjlighet till extrasängar för barnen. Det är möjligt att uppgradera till havsutsikt.