Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
Victoria vattenfall från Zambia sett i närheten

Hotell i Zambia

AVANI Victoria Falls Resort ligger mitt i den vackra afrikanska naturen, på promenadavstånd till ett av världens mest spektakulära vattenfall, Viktoriafallen. 

Den vackra naturen och den genuina afrikanska stämningen kan upplevas även inne på hotellet: här är stilen helt och hållet zambisk med respekt för omgivningarna.

Alla rum har balkong eller terrass och stora fönster med utsikt mot endera den frodiga naturen eller mot det fina poolområdet. Alla rum har TV, minibar, möjlighet för att göra en kopp kaffe och WiFi.

På hotellet finns det något för båda vuxna och barn i form av spa, trädgård och lekplats. Dessutom finns det två restauranger, där dagens alla måltider kan avnjutas.

AVANI Victoria Falls Resort är det perfekta stället för upplevelser, upptäcktsfärder och avslappning. 

Läs mer
David Livingstone Safari Lodge & Spa ligger bara 5 km från Livingstone och 10 km från de imponerande Victoriafallen och alldeles intill den majestätiska Zambezifloden. Njut av de vackra omgivningarna, ta del av fantastiska upplevelser vid Victoriafallen eller skäm bort dig själv i hotellets lyxiga spa.

På denna lodge kan du njuta av de vackra omgivningarna eller skämma bort dig i hotellets lyxiga spa. Förutom spaet har hotellet en spektakulär infinitypool som sträcker sig ut i horisonten mot Zambezifloden. Här kan du ta en uppfriskande simtur eller bara koppla av på de bekväma solstolarna medan du njuter av den fantastiska utsikten och kanske till och med upptäcker flodhästar eller andra vilda djur i närheten.
 
Ni bor i rum med balkong, myggnät, TV, minibar, internet, värdeskåp, luftkonditionering och eget badrum.

När du blir hungrig kan du gå till lodgens restaurang, Kalai Restaurant, som serverar läckra rätter med den vackra Zambezifloden som bakgrund.

Läs mer