Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
Victoria vattenfall från Zambia sett i närheten

Hotell i Zambia

AVANI Victoria Falls Resort ligger mitt i den vackra afrikanska naturen, på promenadavstånd till ett av världens mest spektakulära vattenfall, Viktoriafallen. 

Den vackra naturen och den genuina afrikanska stämningen kan upplevas även inne på hotellet: här är stilen helt och hållet zambisk med respekt för omgivningarna.

Alla rum har balkong eller terrass och stora fönster med utsikt mot endera den frodiga naturen eller mot det fina poolområdet. Alla rum har TV, minibar, möjlighet för att göra en kopp kaffe och WiFi.

På hotellet finns det något för båda vuxna och barn i form av spa, trädgård och lekplats. Dessutom finns det två restauranger, där dagens alla måltider kan avnjutas.

AVANI Victoria Falls Resort är det perfekta stället för upplevelser, upptäcktsfärder och avslappning. 

Läs mer

Ca. 5 km från Livingstone, och 10 km från områdets huvudattraktion Victoriafallen, ligger detta charmiga hotell byggt i kolonialstil. Njut av de vackra omgivningarna vid den storslagna Zambezifloden eller skäm bort dig i hotellet lyxiga spa med utsikt mot vattenfallen.

De vackert inredda rummen har alla eget badrum med bubbelbad, balkong mot floden, säng med myggnät, TV, minibar, möjlighet att koka te/kaffe, Internet, säkerhetsskåp hårtork och luftkonditionering. 

Läs mer