Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Nungwi Beach Resort by Turaco (Norra kusten)

Njut av en lyxig semester på Nungwi Beach Resort by Turaco på Zanzibars nordkust. Fyrstjärnigt hotell med pool, fitnesscenter och spännande kvällsunderhållning.

Nungwi Beach Resort by Turaco (Norra kusten)

Zanzibar

Nungwi Beach Resort by Turaco bjuder in dig till en exklusiv upplevelse på Zanzibars hisnande nordkust. Detta fyrstjärniga hotell, tidigare känt som DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar Nungwi, ligger direkt på Nungwi Beach i den mysiga fiskebyn Nungwi.

Anläggningens uppfriskande pool med tillhörande poolbar är den perfekta platsen att koppla av och njuta av solen. Oavsett om du föredrar en sval lokal öl eller en uppfriskande drink kan du njuta av den med utsikt över den azurblå Indiska oceanen. För dem som vill upprätthålla sin träningsrutin erbjuder hotellet också ett modernt fitnesscenter.

Restaurangen kommer att förtrolla dina smaklökar med ett omfattande urval av läckra rätter medan du njuter av den fantastiska utsikten över det inbjudande havet och den vackra sandstranden.

Rummen på Nungwi Beach Resort by Turaco imponerar med rymlighet och elegant inredning. Varje rum är utrustat med moderna bekvämligheter som luftkonditionering, Wi-Fi och TV.

Observera att det angivna uppgraderingspriset är en extra avgift och att priserna kan vara betydligt högre under högsäsong. Mot en extra avgift är det möjligt att uppgradera ditt rum till antingen pool- eller havsutsikt.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk och swahili
  • Tanzaniska shilling (TZS)
  • 53,5 miljoner
  • 20°C - 30°C
  • Sommartid +1 timme, vintertid +2 timmar