>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY
Maldiverna
 • Vælg afrejsedato
  = Lägsta pris = Mellanpris = Högsta pris

Tryggt & säkert

Res ut i världen
Utrikesdepartementet, UD, avråder inte längre från icke nödvändiga resor på grund av coronapandemin, vilket betyder att du kan resa ut i världen igen.

Full återbetalning
Du kan avboka din resa och få tillbaka varenda krona, om UD avråder från resa till ditt resmål 14 dagar innan avresa.

100 % säkerhet
Vi är en dansk resebyrå och därför medlem i Danmarks Resebyråförening och danska Resegarantifonden. Alla våra kunder omfattas av resegarantin, oavsett var i världen de bor. Du kan alltså känna dig helt trygg när du bokar en resa hos oss, även som svensk kund.

5 bra anledningar att välja Flamingo Tours till Maldiverna

 •  1. Paradiset på jorden

  Drömmer du om kritvita sandstränder, vajande palmer och kristallklart vatten? Så är Maldiverna det perfekta resmålet för dig. Här kan du koppla av, njuta av tillvaron och utforska det imponerande livet under havsytan.

 •  2. Bra priser

  Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få bästa möjliga valuta för pengarna. Därför hittar du inte de allra billigaste och mest slitna hotellen på Maldiverna hos oss, men vi garanterar att du får bästa möjliga pris på de kvalitetshotell vi samarbetar med.

 •  3. Flexibilitet

  När du bokar en resa med Flamingo Tours är det alltid med reguljärflyg. Det ger oss maximal flexibilitet och gör det möjligt att ändra till exempel utresedag och resans längd så att det passar dig allra bäst. Vi bokar alltid med större, välkända och erkända flygbolag och bokar bästa möjliga resplan till bästa möjliga pris, med så få stopp som möjligt och kortast väntetid vid flygbyten. Det går oftast att ändra, eventuellt mot en avgift, om du har önskemål om flygbolag eller resplan.

 •  4. Inga dolda kostnader

  Vi tycker det är självklart att du tar med dig bagage på din semester, att du behöver äta på långa flygresor och att du ska transporteras från flygplatsen till ditt hotell när du landat. Samtidigt tycker vi inte om överraskningar i form av dolda kostnader som plötsligt tillkommer vid beställning av resor. Därför ingår alltid bagage, mat på flyget och transfer till/från hotellet i priset när du beställer en resa till Maldiverna med Flamingo Tours.

 •  5. Nöjda kunder

  Nöjda kunder betyder allt för Flamingo Tours. Våra hotell på Maldiverna är därför valda med omsorg och vi arbetar bara med hotell som både håller hög standard och har fått höga betyg av tidigare gäster.