Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Uluwatu-templet, kecak-dans och skaldjursmiddag

Njut av imponerande arkitektur från 1000-talet, kecakdans i solnedgången och en utsökt skaldjursmiddag i Jimbaran Bay. Upptäck magin i Balis kulturarv, omgiven av tropisk skönhet, kulinarisk förförelse och oförglömliga ögonblick.

Uluwatu-templet, kecak-dans och skaldjursmiddag

Bali

Du hämtas på ditt hotell och körs till det hisnande Uluwatu-templet, som byggdes på 1000-talet och är ett av de sex viktigaste templen för att bevara Balis andliga balans. Arkitektoniskt imponerar templet med sin traditionella balinesiska byggnadsstil, komplexa stenristningar och dramatiska läge på kanten av klipporna.

Ett unikt inslag i Uluwatu-templet är de dagliga Kecak-föreställningarna, som äger rum på en naturligt skapad utomhusscen nära templet. Uluwatu Kecak Dance är en energifylld föreställning där en kör av män i traditionell klädsel framför en fascinerande dans. Dansen äger rum i en vacker tropisk miljö och ljuset från den nedgående solen kastar ett gyllene sken över både dansare och publik, vilket skapar en atmosfär av ren magi.

Efter den konstnärliga upplevelsen fortsätter dagen till Jimbaran Bay, där en utsökt skaldjursmiddag väntar. Jimbaran är känt som Balis mest populära ställe för grillad fisk, och ni får njuta av en överdådig skaldjursfest vid vattenbrynet. Ljudet av vågorna och den gyllene sandstranden skapar en oförglömlig inramning för middagen. När smaklökarna har fått sitt kör chauffören er tillbaka till hotellet.

Priser

Pris per vuxen
630 SEK
Barn (3-12 år)
550 SEK
En måltid per person och transport till/från hotellet ingår i priset.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar