Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Extra Turer

Njut av en naturskön cykeltur genom risfält och små byar som inte går att nå med bil.
 
Du hämtas på ditt hotell och körs till byn Kintamani, som ligger nära vulkanen Baturs krater. Här äter du en lätt frukost med utsikt över vulkanen Batur och kratersjön. 
 
Under cykelturen, som huvudsakligen går nedför längs små, mysiga vägar, får du se hinduiska byar och dekorativa risterrasser, fascinerande tempel och vackra landskap. Du besöker också ett traditionellt balinesiskt hus.
 
Cykelturen avslutas i Ubud, där ni äter lunch. Efteråt körs ni tillbaka till ert hotell.

Läs mer

Forsränning genom djungeln på den heliga Ayungfloden är en oförglömlig upplevelse!

 

Du hämtas från ditt hotell och körs till startpunkten för forsränningen. Här får ni noggranna instruktioner och utrustas med flytväst, paddel och hjälm.

 

Sedan börjar den ca två timmar långa forsränningen som tar er genom djungeln förbi små byar, hisnande natur och vackra vattenfall.

 

Efter forsränningen finns det tid att byta om innan en utsökt lunch serveras. Detta ingår i priset. Därefter körs ni tillbaka till hotellet.

 

Turen är lämplig för alla i normal fysisk form, och barn över 5 år är välkomna. Förutom guiden kan det finnas upp till fem personer i varje båt. På båten finns en vattentät påse/väska där du kan förvara de saker som du inte vill ska bli blöta.

 

Kom ihåg skor eller sandaler som kan bli blöta, torra kläder och fickpengar till dryck och dricks.

Läs mer

Besök den världsberömda Mason Elephant Park vid byn Taro, norr om Ubud, och kom nära de majestätiska elefanterna.
 
Elefantparken har fått ett guldcertifikat för sitt arbete med att ge elefanterna bästa tänkbara villkor när det gäller omsorg, mat, levnadsvillkor och sjukvård.
 
Här kan du bland annat prova att handmata eller tvätta en elefant. Det är också möjligt att ta en ridtur eller helt enkelt observera de vackra jättarna när de badar i sjön. De flesta aktiviteter är för extra betalning och kan beställas direkt i parken.
 
I besöket ingår transfer till och från parken, lunch och en Elephant Education Show, där du kan lära dig mer om de majestätiska elefanterna.
 
Både barn och vuxna kan få en upplevelse för livet i denna trevliga elefantpark.

Läs mer

För de morgonpigga är det möjligt att ge sig ut på en fantastisk vandring och uppleva den spektakulära morgonutsikten från Batur-vulkanen.
 
Du hämtas på hotellet på natten och skjutsas till en restaurang där du äter en lätt frukost. Du kör sedan till startpunkten för vandringen. Det kan vara lite kallt i början så kom ihåg att ta på dig varma kläder. Så snart solen går upp blir det snabbt varmare så det kan vara bra att ha flera lager på sig.
 
Mount Baturs topp ligger 1 717 meter över havsytan och vandringen dit upp är relativt krävande, men att vandra på en aktiv vulkan i det tidiga morgonmörkret är en helt fantastisk upplevelse.
 
Du ankommer till Batur-vulkanens topp lagom till att kunna uppleva den spektakulära soluppgången och den fantastiska morgonutsikten över kratern och sjön.
 
På toppen serveras frukosten i form av en matsäck och på väg ner kan du njuta av utsikten till det imponerande vulkanlandskapet, samt utforska de tre yngsta kratrarna. Tillbaka vid foten av Mount Batur kan du ta ett skönt dopp i de varma poolerna vid Batur Natural Hot Springs.
 
Efter en oförglömlig upplevelse på Batur-vulkanen åker du tillbaka till hotellet i Ubud.
 
Turen passar bra för personer över 12 år som är i bra form. Vänligen observera att kvaliteten att soluppgången och utsikten är väderberoende och inte kan garanteras. Det är möjligt att kombinera vandrarturen med forsränning om eftermiddagen.

Läs mer

Ett besök på Bali Zoo är en fantastisk utflykt för hela familjen!
 
Efter frukosten hämtas du på hotellet och skjutsas till fantastiska Bali Zoo där du kan uppleva mer än 350 olika djurarter.
 
Balis enda zoo fungerar som ett ”Nature’s Education Centre” och den trevliga personalen vill väldigt gärna visa dig runt och berätta om de olika arterna, samt deras arbete med djuren.
 
En av huvudattraktionerna – framförallt för familjens yngsta – är de fascinerande elefanterna och det går både att prova att mata de majestätiska djuren eller få en tur på ryggen av en elefant (bör köpas i förväg).
 
Elefanterna som bor på Bali Zoo passas och tas om hand efter konstens alla regler, och sitsarna som används vid ridturerna är behagliga både för passagerare och elefant.
 
Dagsprogrammet innehåller dessutom matning av till exempel lejon, krokodiler och tigrar.
 
Efter några härliga timmar på Bali Zoo åker du tillbaka till hotellet där du kan ägna resten av dagen åt det du har lust till.
 
Entré och transfer ingår i priset. Barn under 2 år är gratis.

Läs mer

Följ med på en guidad vandring i Bali Nationalpark och upplev den vackra naturen och det unika djurlivet på nära håll.
 
Turen varar cirka 2–3 timmar och du guidas genom den tropiska djungeln och regnskogen av en engelsktalande guide, som samtidigt kan berätta för dig om de växter och djur som ni träffar på under vandringen.
 
I Bali Nationalpark har du bland annat möjlighet att få uppleva leguaner, leoparder, hjortar, vildsvin och långsvansade apor samt massor av tropiska fåglar och fjärilar.
 
Det är ingen garanti för vilka djur du kommer att se eftersom det handlar om vilda djur, men guiden gör allt han kan för att du ska få en fantastisk upplevelse på din vandrartur i Bali Nationalpark.

Läs mer

Drømmer du om å oppleve det fargerike og fascinerende livet under havoverflaten? Da er en snorkletur til Menjangan Island noe for deg.
 
Du blir hentet på hotellet og kjørt til havnen, hvorfra du seiler til øya Menjangan.
 
De spektakulære korallrevene rundt øya byr på dykking og snorkling i verdensklasse og et imponerende mangfold av dyreliv. Selv erfarne dykkere blir ofte overrasket over de mange opplevelsene som venter under overflaten på Menjangan Island. Du kan se elektriske muslinger, skorpionfisk, sjøstjerner, sjøstjerner, ål og noen store revfisk.
 
På båten er det en engelsktalende snorkelguide som gjerne lærer bort teknikker og hjelper deg med å finne de beste snorkleplassene.
 
Etter noen opplevelsesrike timer i vannet seiler dere tilbake til fastlandet, hvor dere blir kjørt tilbake til hotellet.
 
Turen varer ca. 3-4 timer og arrangeres ved minst to deltakere. Observera att priserna är högre på helger och helgdagar.

Läs mer

Om du vill uppleva de vilda delfinerna vid Lovina ska du stiga upp tidigt, men du har möjlighet att få en helt fantastisk och oförglömlig upplevelse.
 
Kort efter soluppgången går du ombord på en lokal båt som tar dig ut på den vackra Indiska oceanen där de vilda delfinerna börjar tumla runt och leka tidigt på morgonen.
 
Eftersom det är vilda delfiner, som lever fritt i havet, kan vi inte garantera att de dyker upp varje dag. I de flesta fall är det dock stor chans att få uppleva delfiner utanför Lovinas kust – ibland i stora grupper och ibland bara enstaka delfiner.
 
Efter en trevlig båttur skjutsas du tillbaka till hotellet där du kan äta frukost.
 
Turen genomförs vid minimum två personer och kan eventuellt kombineras med andra utflykter eftersom du är tillbaka på hotellet ganska tidigt.

Läs mer

De två utflykterna ”Vandring i Bali Nationalpark” och ”Snorkling vid Menjangan Island” kan lätt kombineras till en fantastisk och upplevelserik heldagsutflykt.
 
Du börjar dagen med en spännande vandrartur i Bali Nationalpark med chansen att uppleva det unika djurlivet, till exempel leguaner, leoparder, vildsvin, apor och massor av tropiska fåglar och fjärilar.
 
Sedan åker du båt till Menjangan Island där du får möjlighet att snorkla och utforska det fascinerande livet under havsytan på en av Balis absolut bästa snorkel- och dykarplatser.
 
Med en massa oförglömliga upplevelser i bagaget återvänder du till hotellet och har resten av dagen på egen hand.
 
Turen genomförs vid minimum två personer.

Läs mer

Se, upplev och känn doften av det autentiska Bali när du susar förbi cykeltur förbi risfält och genom byar på en härlig cykeltur.
 
Under cykelturen, som passar bra för alla oavsett ålder och fysisk kondition, får du en unik inblick i lokalbefolkningens liv och vardag i de små hinduistiska byarna.
 
Du kommer också att uppleva dekorativa risterrasser och vackra landskap, samt minnesmärket över I Gusti Ngurah Rai – en lokal nationalhjälte som gav sitt namn till öns flygplats.
 
Cykelturen avslutas vid den heliga muskotskogen i Sangeh, där du kan uppleva de förvånansvärt väluppfostrade aporna innan du åker tillbaka till hotellet.
 
Lunch, guide, utrustning och transfer till och från hotellet ingår. Det är möjligt att boka cykelsits och barncykel.
 
Turen rekommenderas från 5 års ålder. Mindre barn kan tas med kostnadsfritt på egen risk.

Läs mer

På denna matlagningskurs får du en fascinerande inblick i balinesisk kultur och mattraditioner. Du får också chansen att lära dig en massa om exotiska ingredienser och spännande kryddblandningar, kunskaper som har gått i arv i generationer.
 
Matlagningskursen erbjuds två gånger dagligen och om du väljer morgonkurs ingår en tur till den lokala marknaden för att hitta dagens ingredienser. Efteråt går resan tillbaka till köket i den mysiga byn Lalapan, där du får lära dig att laga en delikat balinesisk måltid under kunnig vägledning av en lokal kock.
 
Praktisk
Matlagningskursen i Ubud genomförs med minst 2 personer och inkluderar transfer, undervisning, ingredienser och lunch.

Läs mer

Se, dofta och känn det autentiska Bali på en härlig 2-3 timmars vandringstur med en lokal guide i idylliska Sidemen.
 
Området är känt för sin spektakulära natur med frodiga skogar, oändliga risterrasser, pittoreska byar och inte minst den majestätiska vulkanen Mount Agung.
 
Turen börjar vid hotellet, och du går både längs asfalterade vägar och genom de idylliska risterrasserna, så kom ihåg bra skor.

Läs mer

Känn adrenalinet pumpa och få en upplevelse för livet på en forsränning på Telaga Waja-floden, som rinner från det majestätiska berget Abang genom betagande natur, små byar och frodiga risfält nära Sideman i det vackra, östra Bali.
 
Du hämtas på hotellet och körs till mötesplatsen där du får noggranna instruktioner och tilldelas flytväst, paddel och hjälm.
 
Sedan börjar den ca två timmar långa forsränningen på Telaga Waja-floden, förbi små bambubroar, vild regnskog och vackra vattenfall.
 
Efter forsränningen byter du om till torra kläder innan det serveras en överdådig lunch. 
 
Efter lunchen körs du tillbaka till hotellet.


Om det praktiska
Turen passar alla övar 12 år som kan simma.
 
På båten finns en vattentät påse/väska, där du kan förvara det som inte får bli blött.
 
Kom ihåg skor eller sandaler som får bli blöta, torra kläder och fickpengar till drycker och dricks.

Läs mer

Gå på en äventyrlig dagsutflykt i östra Bali och upplev östra Balis höjdpunkter.
 
Turen börjar med ett besök i det fascinerande Lempuyang-templet, som har varit känt bland lokalbefolkningen som ett av Balis heligaste i århundraden. De senaste åren har templet också blivit mer och mer populärt bland turister – särskilt på grund av den ikoniska "porten till himlen".
 
För att komma upp till huvudtemplet måste du först klättra de 1 700 branta trappstegen uthuggna i berget. Resan är tuff, men när du når toppen belönas du med en helt formidabel panoramautsikt över tempelkomplexet, berget Agung och den vackra naturen.
 
Turen fortsätter sedan till det berömda vattenpalatset Tirta Gangga – ett före detta balinesiskt kungligt palats med en fascinerande labyrint av vattenpooler och fontäner omgivna av lummiga trädgårdar, imponerande stenristningar och statyer.

Läs mer

Få av en unik upplevelse på världsberömda och prisbelönta Mason Elephant Park, som ligger i lummiga omgivningar nära byn Taro norr om Ubud.
 
Elefantparken är hem för cirka 30 sumatraelefanter, varav de flesta är utrotningshotade djur som räddats från den indonesiska ön Sumatra. På Mason Elephant Park, som har fått ett guldcertifikat för djurskydd, får elefanterna den vård, mat, omvårdnad, motion och mentala stimulans som de behöver. Detta innebär också att fler elefantungar har tillkommit sedan 1997, då parken grundades.
 
Dagens höjdpunkt kommer förmodligen att vara jumbobadet, där du får skölja, tvätta, skrubba och krama en av de snälla elefanterna som bor i parken.
 
Resten av tiden kan du njuta av de grönskande omgivningarna, titta på de majestätiska elefanterna när de badar i sjön, röra vid och handmata dem och lära dig mycket mer om den lekfulla och akut utrotningshotade sumatraelefanten.
 
Ett besök på Mason Elephant Park är en upplevelse för livet för både barn och vuxna.

Läs mer

Njut av en härlig dagsutflykt till paradisön Nusa Penida, som ligger öster om Sanur.
 
Du hämtas på ditt hotell efter frukost och körs till hamnen i Sanur, där båten till Nusa Penida väntar. Det finns ingen permanent brygga i Sanur, så du går ut till båten genom det varma havsvattnet.
 
Vid ankomsten till Nusa Penida väntar en chaufför på att möta dig och ta dig till tre av öns höjdpunkter - Kelingking Clift, Broken Beach och Angel's Billabong.
 
Kelingking Clift, en av huvudattraktionerna på Nusa Penida, är mest känd för de Tyrannosaurus Rex-formade klipporna som man ser från ovan. Från toppen har man en fantastisk utsikt över den kritvita sandstranden nedanför, som omges av branta klippor och turkost vatten.
 
Broken Beach är en underbar liten lagun, mest känd för den naturliga klippbågen som omger bukten och låter vattnet strömma in och ut ur havet. Här kan du ta en promenad runt lagunen och njuta av den underbara utsikten över det klara vattnet.
 
Angel's Billabong beskrivs bäst som en naturlig infinitypool som är unik med sina smaragdgröna nyanser, kristallklara vatten och dramatiska klippor. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten och vid lågvatten är det också möjligt att simma i den vackra naturliga poolen.

Läs mer

Njut av en härlig dagsutflykt med snorkling och sightseeing på paradisön Nusa Penida.
 
Du hämtas på ditt hotell och körs till hamnen i Sanur, där båten till Nusa Penida väntar. Det finns ingen permanent brygga i Sanur, så du går ut till båten genom det varma havsvattnet.
 
Vid ankomsten till Nusa Penida tar du en båttur till tre av de bästa snorklingsplatserna runt ön - Bodong, Sental och SD Point, som alla erbjuder fantastiska undervattensupplevelser.
 
Du kan ha turen att få se färgglada tropiska fiskar och vackra koraller, lejonfiskar, muränor, barracudor, napoleonfiskar, blåsfiskar och, om du har riktig tur, fridfulla vitspetsiga revhajar, sköldpaddor och stora stingrockor.
 
Efter båtturen finns en chaufför på plats för att ta dig till tre av öns höjdpunkter - Kelingking Clift, Broken Beach och Angel's Billabong.
 
Kelingking Clift, en av huvudattraktionerna på Nusa Penida, är mest känd för sina klippor som är formade som en Tyrannosaurus Rex när man ser dem ovanifrån. Från toppen har man en fantastisk utsikt över den kritvita sandstranden längst ner, som omges av branta klippor och turkost vatten.
 
Broken Beach är en underbar liten lagun, mest känd för den naturliga klippbågen som omger bukten och låter vattnet strömma in och ut ur havet. Här kan du ta en promenad runt lagunen och njuta av den underbara utsikten över det klara vattnet.
 
Angel's Billabong beskrivs bäst som en naturlig infinitypool, med sina smaragdgröna nyanser, kristallklara vatten och dramatiska klippor. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten och vid lågvatten är det också möjligt att simma i den vackra naturliga poolen.

Läs mer

Bali Bird Park är en fantastiskt vacker park med frodig natur och tusentals tropiska fåglar. Parken spelar en viktig roll i skyddet av utrotningshotade djur i Indonesien och är hemvist för mer än 1 300 fåglar och 250 fågelarter, inklusive 40 utrotningshotade indonesiska fågelarter.
 
Parken är ett utmärkt resmål för hela familjen och förutom de många vackra fåglarna finns här också en 4D-biograf, en reptilpark, en souvenirbutik samt olika shower och matningar.
 
I resan ingår transport, inträdesavgift och ett mellanmål, som vanligtvis består av kaffe/te och kaka.

Läs mer

Njut av en mysig och mycket barnvänlig utflykt på en glasbottenbåt och kom nära och personligt med gröna havssköldpaddor.
 
Utflykten börjar vid Tanjung Benoa Beach, där du går ombord på din glasbottenbåt och seglar ut från kusten för att uppleva det imponerande undervattenslandskapet och de tropiska fiskarna i havet. Ta gärna med lite bröd så att barnen kan mata fiskarna från båten.
 
Fortsätt sedan till Turtle Island Conservation, där du kan lära dig mer om arbetet med att skydda de utrotningshotade gröna havssköldpaddorna på Bali. Du får också den unika möjligheten att se sköldpaddorna på nära håll och lära dig hur man tar hand om dem - en spännande upplevelse för både barn och vuxna.
 
Turen tar ca 1 timme plus transport från/till hotellet och rekommenderas främst för barn över 3 år.
 
Barn under 3 år är välkomna men omfattas inte av arrangörens försäkring. Det finns inte heller några flytvästar för barn under 3 år, så vi rekommenderar att du tar med en flytväst även för de minsta barnen.

Läs mer

Besök Saba Asri Sea Turtle Conservation och arbeta med sköldpaddor under en dag!
 
Detta skyddscenter grundades efter Made Kikiks hjärtskärande upplevelse när han såg sköldpaddsägg ätas upp av hundar på stranden. Han blev berörd av detta och bestämde sig för att ta hem äggen för att skydda dem och ge dem en chans att kläckas.
 
År 2010 släpptes sköldpaddsungarna ut på stranden tillsammans med lokalbefolkningen. Denna upplevelse inspirerade honom att grunda ett center där han kunde hjälpa sköldpaddorna och dela denna unika upplevelse med andra.
 
Om du vill bidra till och delta i underhållet av sköldpaddscentret har du nu möjlighet att arbeta med sköldpaddorna under en dag.
 
Höjdpunkterna inkluderar
  • Ett möte med Made Kikik, grundaren av sköldpaddsreservatet, som kommer att dela med sig av spännande historier om platsen.
  • Lär dig mer om sköldpaddornas livscykel, olika arter, äggläggning och mycket mer.
  • Du får hjälpa till med underhållsarbetet på plats, som att rengöra sköldpaddsbassängerna.
  • Köpa färsk sköldpaddsmat och mata sköldpaddorna.
  • Du hjälper till att städa Saba-stranden från plastavfall.
 
Turen är inte lämplig för barn under 3 år.

Läs mer

Waterbom Bali är inte bara en vattenpark, det är en av världens bästa och erbjuder en mängd vattenbaserade attraktioner och aktiviteter för dig att njuta av, oavsett din ålder.
 
Om du har mindre familjemedlemmar med dig hittar du områden som plaskpooler och vågbassänger som är skräddarsydda för barn som älskar vattenlekar och plaskaktiviteter. En familjefavorit är den långsamt flytande "Lazy River", där ni kan hoppa i en uppblåsbar båt tillsammans och njuta av en avkopplande tur genom parken.
 
Om du är lite äldre eller reser med vuxna barn, kommer Waterbom Bali att tillgodose dina äventyrliga behov. "Climax" är en av de mest eftertraktade rutschkanorna som skickar modiga besökare genom en brant och häpnadsväckande åktur. Denna typ av rutschkana är idealisk för dem som letar efter en intensiv och rolig upplevelse. Det finns också andra snabba och kurviga rutschbanor som garanterar spänning för äldre barn och vuxna.
 
När hungern slår till behöver du inte leta länge. Parken har många matställen som serverar en mängd olika både nationella och internationella rätter för att tillfredsställa din aptit.
 
Waterbom Bali lyckas kombinera spänning och säkerhet på ett sätt som gör det till den perfekta platsen för dem som letar efter en rolig dag i solen.

Läs mer

Njut av en oförglömlig dagsutflykt till den idylliska paradisön Nusa Penida, som ligger nära Lembongan.
 
Efter en utsökt frukost hämtas du direkt på ditt hotell och åker till Lembongans hamn, där en privat båt väntar på att transportera dig till Nusa Penida.
 
Vid ankomsten till Nusa Penida väntar en privatchaufför på att välkomna dig och guida dig genom tre av öns mest hisnande sevärdheter - Kelingking Clift, Broken Beach och Angel's Billabong.
 
Kelingking Clift, en av Nusa Penidas huvudattraktioner, kommer att förvåna dig med klippor som från ett fågelperspektiv liknar en Tyrannosaurus Rex. Från toppen av klipporna öppnar sig en fantastisk utsikt över den kritvita sandstranden, omgiven av branta klippor och turkost hav.
 
Broken Beach har en charmig liten lagun, känd för sin naturliga klippbåge som omfamnar bukten och låter havsvattnet strömma in och ut. På en promenad runt lagunen kan du njuta av den förtrollande utsikten över det klara vattnet.
 
Angel's Billabong beskrivs bäst som en naturlig infinitypool, som kännetecknas av smaragdgröna nyanser, kristallklart vatten och dramatiska klippor. Här kan du njuta av den fantastiska panoramautsikten, och vid lågvatten är det till och med möjligt att simma i den vackra naturliga poolen.

Läs mer

Njut av en härlig dagsutflykt med snorkling och sightseeing på paradisön Nusa Penida.
 
Du hämtas på ditt hotell och körs till hamnen på ön Lembongan, där båten till Nusa Penida väntar. 
 
Vid ankomsten till Nusa Penida tar du en privat båttur till tre av de bästa snorklingsplatserna runt ön - Gamat Bay, Wall Bay och GT Point, som alla erbjuder fantastiska undervattensupplevelser.
 
Du kan få se färgglada tropiska fiskar och vackra koraller, lejonfiskar, muränor, barracudor, napoleonfiskar, blåsfiskar och, om du har riktig tur, fridfulla vitspetsiga revhajar, sköldpaddor och stora rockor.
 
Efter båtturen finns en chaufför på plats för att ta dig (privat transfer) till tre av öns höjdpunkter - Kelingking Clift, Broken Beach och Angel's Billabong.
 
Kelingking Clift, en av huvudattraktionerna på Nusa Penida, är mest känd för sina klippor som är formade som en Tyrannosaurus Rex när man ser dem ovanifrån. Från toppen har man en fantastisk utsikt över den kritvita sandstranden nedanför, som är omgiven av branta klippor och turkost vatten.
 
Broken Beach är en underbar liten lagun, mest känd för den naturliga klippbågen som omger bukten och låter vattnet strömma in och ut ur havet. Här kan du ta en promenad runt lagunen och njuta av den underbara utsikten över det klara vattnet.
 
Angel's Billabong beskrivs bäst som en naturlig infinitypool, med sina smaragdgröna nyanser, kristallklara vatten och dramatiska klippor. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten och vid lågvatten är det också möjligt att simma i den vackra naturliga poolen.
 
Denna tur rekommenderas särskilt under torrperioden, då sikten under vattnet är som bäst.

Läs mer

Banjar Hot Spring är en av Balis naturskatter och ligger i den charmiga byn Banjar nära Lovina på öns nordkust. Den varma källan är ett populärt semestermål, och många tror att vattnet har terapeutiska egenskaper och kan vara bra för hälsan.
 
De varma källorna består av flera små pooler där du kan fördjupa dig i det lugnande vattnet. Platsen är omgiven av frodiga tropiska trädgårdar och skapar en atmosfär av lugn och ro. Det är ett utmärkt ställe att koppla av på, och många människor njuter av att tillbringa tid i de varma poolerna, vilket ger en uppfriskande kontrast till det livliga stadslivet.
 
Efter en avkopplande upplevelse vid Banjar Hot Spring fortsätter turen till Gitgit Waterfall, ett av Balis mest ikoniska vattenfall. Detta imponerande natursköna underverk ligger på norra Bali, inte långt från Singaraja. Vattenfallet är lättillgängligt och en kort vandring genom ett vackert skogsområde tar dig till denna imponerande syn. Gitgit Waterfall är känt för sin hisnande höjd och den omgivande frodiga, gröna vegetationen.
 
Banjar Hot Spring och Gitgit Waterfall är en perfekt kombination av avkoppling och naturskönhet som berikar alla resor till Balis norra kust. Du har möjlighet att fördjupa dig i det helande vattnet samtidigt som du njuter av den fantastiska skönheten som Bali har att erbjuda.

Läs mer

Du hämtas på ditt hotell och körs till det hisnande Uluwatu-templet, som byggdes på 1000-talet och är ett av de sex viktigaste templen för att bevara Balis andliga balans.
 
Arkitektoniskt imponerar templet med sin traditionella balinesiska byggnadsstil, komplexa stenristningar och dramatiska läge på kanten av klipporna.
 
Ett unikt inslag i Uluwatu-templet är de dagliga Kecak-föreställningarna, som äger rum på en naturligt skapad utomhusscen nära templet. Uluwatu Kecak Dance är en energifylld föreställning där en kör av män i traditionell klädsel framför en fascinerande dans. Dansen äger rum i en vacker tropisk miljö och ljuset från den nedgående solen kastar ett gyllene sken över både dansare och publik, vilket skapar en atmosfär av ren magi.
 
Efter den konstnärliga upplevelsen fortsätter dagen till Jimbaran Bay, där en utsökt skaldjursmiddag väntar. Jimbaran är känt som Balis mest populära ställe för grillad fisk, och ni får njuta av en överdådig skaldjursfest vid vattenbrynet. Ljudet av vågorna och den gyllene sandstranden skapar en oförglömlig inramning för middagen. När smaklökarna har fått sitt kör chauffören er tillbaka till hotellet.

Läs mer

Du går ombord på en båt med glasbotten vid stranden av Tanjung Benoa Beach. Glasbottenbåten seglar ut mot havet och du kan titta ner upp till 300-500 meter från stranden.
 
Den erfarna båtföraren kommer att vara din guide när du beundrar det vackra undervattenslandskapet genom båtens glasbotten. Du kommer att häpna över synen av färgglada fiskar och frodiga havsväxter. Se till att ta med lite bröd så att du kan mata fiskarna medan du seglar.
 
Turen fortsätter sedan till Turtle Island, en kort 15-minuters båtresa bort. När du anländer till Tanjung Benoas Turtle Island kommer din guide att bjuda in dig att titta på de majestätiska gröna sköldpaddorna. Här får du också möjlighet att lära dig mer om sköldpaddornas vård och bevarande, från de nykläckta ungarna till de äldre sköldpaddorna som har levt i årtionden. 
 
Slutligen tar du en traditionell träbåt till snorklingsplatsen. Här kan du njuta av de vackra korallreven och den livfulla marina miljön, där du kan observera färgglada fiskar och ett överflöd av marina växter. Tack vare det lugna och klara vattnet i Tanjung Benoa är detta den perfekta platsen för nybörjare att utforska undervattensskönheten med snorkling.
 
All nödvändig snorklingsutrustning ingår så att du kan njuta av denna oförglömliga upplevelse i din egen takt.

Läs mer