Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Ökensafari

Upplev det ändlösa ökenlandskapet och adrenalinfylld dune bashing på en ökensafari i Dubai. Avsluta med middag i ett traditionellt beduinläger. Läs här!

Ökensafari

Dubai

Du hämtas på hotellet med en kraftfull jeep med fyrhjulsdrift.
 
Efter 45–60 minuter är du ute i öknen, där den duktiga och erfarna chauffören släpper ut lite luft ur däcken och gör bilen redo för en kittlande och adrenalinfylld åktur upp och ner för sanddynerna – även känt som ”dune bashing” – genom det storslagna och ändlösa ökenlandskapet.

Efteråt fortsätter turen till ett stämningsfullt ökenläger, byggt i traditionell beduinstil. Du hälsas välkommen med ”gahwa”, som består av arabiskt kaffe och dadlar, och slår dig ner bland stora kuddar innan du avnjuter middagsmaten direkt från grillen. Middagen ingår i priset.

En av kvällens höjdpunkter är förmodligen den förtrollande dansen ”Tanoora” och den imponerande magdansshowen. Det finns också möjlighet för att rida på en kamel, få en hennatatuering, njuta av en ”shisha” (vattenpipa) eller prova sandboard.

När kvällen når sitt slut, körs du tillbaka till hotellet – förhoppningsvis med massor av fantastiska minnen från öknen i bagaget.

Priser

Pris per person
45 USD
Utflykten beställes efter ankomst hos vår lokala samarbetspartner i Dubai
Fakta om Dubai
  • Förenade Arabemiraterna, Abu Dhabi
  • Arabiska och engelska
  • Dirham (AED)
  • 2,5 miljoner
  • 23-41°C
  • Sommartid +2 timmar, vintertid +3 timmar