Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Port Louis och rundtur i norra Mauritius

Upptäck Mauritius skönhet med besök i Pamplemousses botaniska trädgård och Chateau de Labourdonnais. Njut av den perfekta utsikten vid Cap Malheureux, en smakrik lunch och en promenad genom marknaderna i Port Louis. Avsluta med shopping i Caudan Waterfront.

Port Louis och rundtur i norra Mauritius

Mauritius

Dagen börjar kl. 8.00, då du hämtas på hotellet och körs till Pamplemousses botaniska trädgård, en skattkammare med öns botaniska och historiska arv.
 
Därefter åker ni till Chateau de Labourdonnais, en magnifik egendom som grundades 1774. Gör ett fotostopp vid Cap Malheureux och beundra den spektakulära utsikten över grannöarna från Mauritius norra spets.
 
Till lunch kan ni se fram emot en måltid på en utmärkt restaurang som är känd för sina smakrika kinesiska och asiatiska rätter.
 
Upplev den mauritiska gästfriheten när du utforskar ett färgglatt utbud av frukt och grönsaker på marknaden i Port Louis.
 
Se kyrkor, tempel, moskéer och pagoder sida vid sida och få en inblick i öns mångskiftande kultur.
 
Besök sedan Caudan Waterfront, ett unikt shoppingcenter i Mauritius som kombinerar modern arkitektur med historisk charm. Dagen avslutas kl. 16.15, då ni återvänder till ert hotell.

Priser

De visade priserna är från priser per person.
Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelska, franska och kreol
  • Mauritiska rupee (MUR)
  • 1,27 miljoner
  • 24-30 °C
  • Sommertid +1 timme, vintertid +2 timmar