Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

La Marinas Dhow

Extra turné - La Marinas Dhow - Mombasa - Läs mer här

La Marinas Dhow

Mombasa

Transport till och från hotellet ingår.

En perfekt heldagsutflykt för hela familjen. Dhow-turen bjuder på underhållning för alla.

Vi hämtas på hotellet och åker till La Marine Land där vi möter guiden, som berättar mer om dagens program. Vi börjar med en rundtur i Marine Land, och om vädret tillåter sätter vi sedan segel ute på det öppna havet. Det finns möjlighet att snorkla för dem som önskar. Lunchen avnjuter vi på Waterside Restaurant, innan vi åker vidare längs den lugna Mtawapafloden, som ä ca 8 km lång. Vattnet, mangroven, blommorna och de exotiska fåglarna utgör ett fantastiskt landskap! Ombord på båten blir vi underhållna av akrobater, eldslukare och limbodansare.

Tillbaka på landbacken besöker vi Snake Park & Aquarium för att uppleva bl.a. krokodiler som matas. Dagen får en fin avslutning med dansande massajer och som minne kan du köpa en namnskylt som skärs ut i trä av lokala makonde-hantverkare.
 

Priser

Priset per person
145 USD
Priset är per person. Utlfykten beställes på plats hos vår lokala samarbetspartner. Transfer till och från hotellet ingår.
Fakta om Mombasa
  • Kenya, Nairobi
  • Engelska och Swahili
  • Kenya Shilling (KES)
  • 915.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommartid +1 timme, vintertid +2 timmer