Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Batu Karang Lembongan

Upplev lyx på ön och föryngrande spabehandlingar på Batu Karang Lembongan på Bali. Njut av kulinarisk spetskompetens med panoramautsikt över Mount Agung och havet och ta ett dopp i en av hotellets tre pooler.

Batu Karang Lembongan

Bali
Redan när du kliver in på Batu Karang Lembongan slås du av den avslappnade lyxen på ön. Anläggningen ligger på den idylliska ön Lembongan och är en riktig pärla och den ultimata tillflyktsorten för dem som söker en perfekt balans mellan lyx och natur.
 
Spaet är utformat för lugn och välbefinnande och inbjuder till en värld av avkopplande lyx. Om du föredrar att njuta av solen kan du välja mellan tre uppfriskande pooler eller koppla av på en solsäng.
 
Aktiviteterna på hotellet är varierande, med möjlighet att träna i fitnessrummet, umgås i dagloungen eller delta i brädspel, datoraktiviteter och läsning. För den äventyrslystne finns ett brett utbud av spännande aktiviteter, från snorkling och dykning till öutflykter och cykelturer. Oavsett om du letar efter äventyr eller total avkoppling, tillgodoser Batu Karang Lembongan dina behov.
 
Rummen är elegant inredda med antingen en dubbel eller två enkelsängar och inkluderar bekvämligheter som minibar, luftkonditionering, värdeskåp och en mysig balkong eller terrass där du kan njuta av en uppfriskande kopp kaffe.
 
I restaurangen kan du utforska ett urval av läckra rätter som skapats av det skickliga kockteamet. Med färska, lokala ingredienser skapar de kulinariska mästerverk som kommer att skämma bort dina smaklökar. Med fantastisk utsikt över det majestätiska berget Agung och havsutsikt över den vita sandstranden Jungut Batu Beach, erbjuder restaurangen en kulinarisk upplevelse i en magisk miljö.
 
På Batu Karang Lembongan väntar en värld av oförglömliga ögonblick och lyx.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar