Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Indiana Kenanga Villas & Spa

Indiana Kenanga är en fantastisk resort direkt på den nordvästra kusten av Nusa Lembongan. Se fram emot det tropiska ölivet.

Indiana Kenanga Villas & Spa

Bali
Indiana Kenanga Villas & Spa är en exklusiv resort på den nordvästra kusten av ön Nusa Lembongan och är känd för sin hisnande skönhet, utmärkta service och unika balinesiska charm.
 
Anläggningen ligger i en tropisk trädgård och varje villa har utformats med inspiration från balinesisk arkitektur och kultur. De rymliga villorna är utrustade med luftkonditionering, Wi-Fi, värdeskåp, minibar och badrum med toalett och dusch. För familjer finns möjlighet att uppgradera till en villa med två sovrum och privat pool där hela familjen kan bo tillsammans.
 
En riktig höjdare är resortens spa där man kan njuta av spabehandlingar och traditionell balinesisk massage. Den spektakulära utsikten över Indiska oceanen från spaet ger en extra dimension till din avkoppling. Du kan också koppla av vid en av hotellets två vackra pooler eller ta en promenad till stranden för att dyka eller snorkla.
 
Restaurangen på Indiana Kenanga Villas & Spa erbjuder spännande kulinariska upplevelser med en blandning av internationella rätter och autentiska balinesiska smaker, som kan avnjutas med utsikt över havet. 
 
Anläggningens engagerade personal är känd för sin höga servicestandard och gör sitt yttersta för att uppfylla gästernas behov och önskemål. De kan också hjälpa till att ordna utflykter och aktiviteter på ön, till exempel snorkling, dykning och turer till lokala sevärdheter.
 
Observera att hotellet inte tar emot gäster under 8 år. För familjer med yngre barn rekommenderar vi istället Hai Tide Beach Resort.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar