Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Kardia Resort

Kardia Resort är en fantastisk resort direkt på Gili Trawangans västra kust. Se fram emot det tropiska ölivet.

Kardia Resort

Bali
På den moderna och miljövänliga Kardia Resort väntar tropiskt öliv. Namnet Kardia betyder hjärta, och gästfriheten står i centrum för allt som händer på resorten. Anläggningen ligger på Gili Trawangans västkust, alldeles intill den vita sandstranden och erbjuder en spektakulär utsikt över vulkanen Mt. Agung på grannön Bali och det glittrande blå havet.
 
På Kardia Resort bor du i ljusa och moderna rum med de återkommande färgerna vitt och turkost, som speglar havet och sanden runt Gili. Rummen har dubbel- eller enkelsängar och eget badrum med utomhusdusch. Det finns också luftkonditionering, minikylskåp, TV, värdeskåp och WiFi i alla rum.
 
Du kan koppla av med långa, lata dagar på stranden eller vid det härliga poolområdet. Resorten har också snorklingsutrustning som du kan hyra om du vill utforska det kristallklara vattnet runt Gili. 
 
Du kan njuta av en utsökt lunch eller middag på hotellets restaurang, som ligger direkt på stranden och erbjuder underbar utsikt över havet. Om du är nyfiken på att prova något nytt finns det ett antal matställen längs stranden och i den närliggande byn, där du också kan köpa lokalt hantverk och souvenirer.
 
Observera att det priset för uppgradering som anges här är ett utgångspris och att priset kan vara betydligt högre under högsäsong.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar